Hallo, wissenschafts liebhaber! I denne uge Mind the Graph er i Tyskland, og en tysk blog har skrevet om os! Vi kan forvente store ting fra det tyske marked!

tysk blog

Signaut skrev om idéen bag Mind the Graph og hvordan det hænger sammen videnskab og design. Derudover fremhævede de, at Mind the Graph udforsker et felt på markedet, som aldrig er blevet udforsket før:

"Mind the Graph har fundet et hjørne, der endnu ikke er blevet adresseret af det eksisterende marked: videnskabsfolk, forskere, innovationsorganisationer og universiteter. Mind the Graph forbedrer studier og resultatformidling på en måde, så man hurtigt når ud til specifikke målgrupper. At bruge Mind the Graph betyder således at få mere opmærksomhed fra videnskabelig tidsskrifter." Oversat fra det oprindelige indlæg.

Det har været en udfordring at starte en ny virksomhed og finde en måde at nå ud til vores publikum på. Men dag for dag er vi blevet mere sikre på vores rolle i videnskaben. kommunikation. Vi har også fantastisk brugere, der er interesserede i at få mere synlighed omkring deres forskning og udgive bedre artikler. I den forbindelse kommenterer Signaut også historien om Mind the Graph, og hvor langt vi er nået:

"Brugerne af denne platform kommer fra fremragende universiteter som Stanford University, Harvard og University of London. De infografikker, der er lavet på Mind the Graph, kan findes i brugernes studier og præsentationer. En af de vigtigste infografikker, der er lavet på Mind the Graph, handler om forholdet mellem Zika-virus og mikrocefali, tilgængelig på internettet." Oversat fra det oprindelige indlæg.

Vores CEO, Fabrício Pamplona, kommenterede det tyske marked og dets betydning til Mind the Graph. Vi kan forvente os store ting af denne tur til Tyskland!

AAEAAQAAAAAALwAAAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJjNA"Tyskland er allerede blevet et vigtigt marked for os. Gennem vores forretningsrejse vil vi repræsentere platformen og tjenesterne lokalt, forklare problemer og selvfølgelig gøre brandet kendt." Dr. Fabricio Pamplona

 

Mind the Graph tilbyder en løsning til forskere, der kæmper med at dele information på en effektiv måde: videnskabelig infografik. Tag et kig på vores platform!

det tyske marked

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner