Hvad nu, hvis al videnskabelig information i verden kunne oversættes til noget, der var lettere at forstå? Hvad nu, hvis vi ikke behøvede at bruge timer på at læse lange tekster? Hvad nu, hvis vi i stedet bare kunne kigge på noget og lære om en ny teknik eller opdage nye data?

Verden omkring os drejer hurtigt rundt, og information produceres i samme tempo. Hvor utroligt det end kan være, er det umuligt at følge med.

Selv om vi kæmper for at lære om alting, stopper vi aldrig. Ikke kun forskere, men alle mennesker har en trang til at finde ud af nye ting og udforske verden. Derfor bliver vi ekstremt frustrerede, når vi når til et punkt, vi ikke kan komme igennem. Kan du forestille dig at bruge dit liv på at finde svar på dine spørgsmål og aldrig få dem?

Det er stort set sådan, vi lever hver dag i et hav af ord, der hedder videnskabelige artikler.

Hvad nu, hvis videnskab kunne handle om at kommunikere resultater på en måde, så alle kunne forstå og lære? Kan du forestille dig en måde at gøre enhver form for information uforståelig på trods af sprog eller uddannelsesniveau? Hvad nu, hvis vi kunne have sider med skriftlig information, der blev zippet ind i et billede? Eller en video? Eller en infografik?

Ideen bag Mind the Graph er en verden, hvor vi kan dele videnskabeligt indhold for at påvirke og nå ud til forskellige målgrupper. Mere end at nå ud, gør videnskabelig information let at forstå.
Det eneste problem her er: Hvor mange forskere kender du, der kan omsætte deres forskning til noget visuelt?

Ikke at de ikke gerne vil, men videnskabelige illustrationer er svære at finde. Ikke nok med det, så indeholder videnskabelige platforme ikke værktøjer til at lave gode figurer eller infografik. Med det i tankerne, hvad kan så hjælpe forskere med at kommunikere deres resultater visuelt? Tja, en designerven.

du tænker på vi graf

Mind the Graph er opstået for at være den designerven, enhver forsker har brug for. Det er det, "You Mind. We Graph" betyder. Er du klar til at gøre videnskaben anderledes lige nu?du tænker på vi graf

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner