En forskers arbejdsliv er ikke bare "at have en laboratoriekittel på og forske". Vi skal også håndtere bureaukrati, finde investeringer, få forskningsprojektet godkendt, skrive, skrive, skrive og lave videnskabelige præsentationer på konferencer for at dele dine resultater med andre forskere.

Mind the Graph er et værktøj til at forbedre videnskabskommunikation. Ud over grafiske abstracts og infografik kan du lave alle dine slides til præsentationer på vores platform. Vi er meget stolte, når vores brugere præsenterer deres arbejde på videnskabelige kongresser ved hjælp af vores platform. Så i dag vil jeg vise dig et eksempel på en videnskabelig præsentation ved hjælp af Mind the Graph.

Rui Daniel Prediger er ph.d.-forsker og Mind the Graph-bruger. Hans forskning i neurovidenskab, farmakologi og neurodegenerative sygdomme har øget den videnskabelige viden inden for hans felt.

I et af hans studierHan undersøgte den tidsmæssige adskillelse mellem rollen for det dorsolaterale striatum (DLS) og den præfrontale cortex i forekomsten af anhedoni og forsvarsadfærd, der er relevant for depression hos rotter, der udsættes for bilaterale DLS-læsioner med 6-OHDA.

Når han præsenterer sine resultater på videnskabelige konferencer, bruger han slides lavet med Mind the Graph:

 

Rui-præsentation

 

Det er altid bedre at vise data ved hjælp af et organiseret og smukt dias. Billederne er et stærkt værktøj til at hjælpe folk med at forstå dit arbejde på en tydelig måde. Nedenfor kan du se slides med mind the graph-illustrationer og diagrammer med data. Du kan uploade dine egne billeder til mind the graph og bruge dem sammen med illustrationerne. Se, hvor klart og smukt det endelige resultat er:

 

infografico_rui

 

Vil du også lave smukke videnskabelige præsentationer til akademiske konferencer?

 

Det er virkelig enkelt at lave en præsentation med Mind the Graph.

Mind The Graph GIF - Find og del på GIPHY

 

 

Udover oprettelsesprocessen kan du også præsentere dit arbejde direkte fra vores platform. Bare gå ind på din profil, vælg en kreation, og klik for at præsentere.

Opret flere dias er en funktion, der kun er tilgængelig for abonnenter. Hvis du ikke er Mind the graph-abonnent endnu, kan du starte nu for kun 9 USD.

get_updated

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner