Det første indtryk, Mind the Graph-brugere får, når de logger ind på vores platform, er: WOW Endelig kan jeg finde de videnskabelige illustrationer, jeg altid har haft brug for.

Og det er sandt! Selv hvis du ikke kan finde de videnskabelige illustrationer, du ønsker, kan du anmode om dem.

Det er nemt at anmode om en illustration. Du skal bare blive Premium-bruger! Premium-abonnementet er meget billigt: USD 5 pr. måned for vores årsabonnement eller USD 9 pr. måned.
Kan du forestille dig, hvordan dit liv vil blive lettere, når du kan anmode om alle de illustrationer, du har brug for?

Det første indtryk kan handle om illustrationerne. Men nogle af vores brugere gjorde mere end at bede om illustrationer. De brugte Mind the Graph til at nå et nyt niveau i deres research.

Her er en videnskabelig artikel, der for nylig blev udgivet, og som indeholder et grafisk sammendrag lavet på Mind the Graph

Mind the Graph: Det første indtryk

Grafiske abstracts er fremtiden for videnskabelige artikler. De hjælper med videnskabskommunikation og samler alle vigtige oplysninger fra din undersøgelse. Hvis du ikke er i gang med at oversætte din forskning til grafiske abstracts, må du hellere komme i gang. Din artikel bliver måske ikke accepteret, hvis du ikke begynder at bekymre dig om, hvor effektivt du kommunikerer dine resultater.

Et andet eksempel er en hel præsentation lavet på Mind the Graph. Hvad hvis man i stedet for at bruge enkelte grafiske abstracts kunne bruge Mind the Graph workspace til at bygge slides?

Her er et par eksempler på dias, som en af vores brugere har lavet!

Mind the Graph: Det første indtryk

Mind the Graph: Det første indtryk

Mind the Graph: Det første indtryk

Mind the Graph er meget mere end det første indtryk. Du kan udforske vores platform for at opfylde mange behov i det videnskabelige liv. Vi forstår, hvor meget videnskaben kan vinde med det rigtige kommunikationsværktøj. Det er derfor, vi altid forsøger at forbedre vores platform.

Hvis du stadig føler dig lidt usikker på at tage de første skridt ind i den vidunderlige verden af videnskabskommunikation, så lad os hjælpe dig og læs dette "Grafisk abstract: Den ekstra mil“.

Mind the Graph: Det første indtryk

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner