Denne tutorial-video viser, hvordan du kan lave videnskabelige diagrammer i mind the graph. Du behøver ikke at starte helt fra bunden. Dermed bliver det lettere at skabe noget prangende og interessant til at kommunikere din forskning og bruge mindre tid. Vi gør forskere til designere for at øge deres påvirkning!

Ud over at videnskabelige talEn af de mest didaktiske måder at kommunikere vores forskning på er gennem videnskabelige diagrammer, hvad enten de er cirkel-, søjle- eller linjediagrammer. Derfor lærer vi dig i videoen nedenfor, hvordan du hurtigt og enkelt opretter diagrammer i Mind The Graph-platformen, så de passer til din forskning.
Det er meget enkelt at lave videnskabelige diagrammer, som du kan se i denne videovejledning. Men derudover kan du skabe hele din infografik på vores platform. Vælg de bedste illustrationer fra dit felt, skift farver og baggrund, og så er det klaret!

Så hvis du er abonnent, skal du bare gå til til vores galleri og vælge den bedste skabelon til dig. Du kan også vælge en skabelon i dit arbejdsområde. På den måde kan du prøve forskellige stilarter og vælge din favorit.
Hvis du ikke er abonnent, kan du bruge skabelonerne som inspiration til din kreation eller investere et par dollars for at få adgang til alle grafens funktioner.

 

Derfor er ideen med platformen, at du kan få TOTAL AUTONOMI til bedre at kunne kommunikere din forskning. Således vil hver tomme af billedet have den nødvendige information.

Og hvis du ikke kan se med lige nu, skal du ikke bekymre dig! Vi har samlet de vigtigste tips til, hvordan du laver videnskabelige diagrammer nedenfor:

Lær, hvordan du opretter diagrammer på platformen     Lær at kommunikere med videnskabelige diagrammer

at skabe diagrammer med mind the graph    at skabe grafiske abstraktioner med mind the graph

Mind the Graph er en online platform til at skabe videnskabelige infografikker, præsentationer og grafiske abstracts. Få mere at vide om at bruge platformen til at kommunikere din videnskabelige forskning.

 

 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner