Deze instructievideo laat zien hoe je wetenschappelijke grafieken kunt maken in mind the graph. U hoeft niet vanaf nul te beginnen. Zo wordt het gemakkelijker om iets flitsends en interessants te maken om uw onderzoek te communiceren, waarbij u minder tijd kwijt bent. Wij veranderen wetenschappers in ontwerpers om hun impact!

Naast wetenschappelijke cijfersEen van de meest didactische manieren om ons onderzoek te communiceren is door middel van wetenschappelijke grafieken, of het nu taart, balken of lijnen zijn. Daarom leren we u in onderstaande video hoe u snel en eenvoudig grafieken kunt maken binnen het Mind The Graph platform, aangepast aan uw onderzoek.
Het is heel eenvoudig om wetenschappelijke grafieken te maken, zoals je kunt zien in deze videotutorial. Maar daarnaast kun je op ons platform je hele infographic maken. Kies de beste illustraties uit uw vakgebied, verander kleuren en achtergrond en het is klaar!

Dus, als u een abonnee bent, ga dan naar naar onze galerij en kies de beste sjabloon voor u. U kunt ook een sjabloon selecteren in uw werkruimte. Zo kunt u verschillende stijlen uitproberen en uw favoriet kiezen.
Als u geen abonnee bent, kunt u de sjablonen gebruiken als inspiratie voor uw creatie of een paar dollar investeren om toegang tot alle grafiekfuncties.

 

Daarom is het idee van het platform dat u TOTALE AUTONOMIE kunt hebben om uw onderzoek beter te kunnen communiceren. Zo zal elke centimeter van het beeld de nodige informatie bevatten.

En als je nu niet kunt kijken, maak je geen zorgen! We hebben de belangrijkste tips voor het maken van wetenschappelijke grafieken hieronder gescheiden:

Leren hoe je grafieken maakt op het platform     Leren communiceren met wetenschappelijke grafieken

grafieken maken met mind the graph    grafische samenvatting maken met mind the graph

Mind the Graph is een online platform voor het maken van wetenschappelijke infographics, presentaties en grafische samenvattingen. Meer informatie over het gebruik van het platform om uw wetenschappelijk onderzoek te communiceren.

 

 

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen