Ta videoposnetek prikazuje, kako lahko ustvarite znanstvene diagrame v mislih v grafu. Ne bo vam treba začeti od začetka. Tako boste lažje ustvarili nekaj bleščečega in zanimivega za sporočanje svojih raziskav, pri tem pa porabili manj časa. Znanstvenike spreminjamo v oblikovalce, da bi povečali njihovo udarci!

Poleg znanstvene številke, eden od najbolj didaktičnih načinov sporočanja naših raziskav so znanstveni diagrami, najsi gre za krožnike, stolpce ali črte. Zato vas v spodnjem videoposnetku naučimo, kako v platformi Mind The Graph hitro in preprosto ustvariti diagrame, ki se prilagajajo vašim raziskavam.
Ustvarjanje znanstvenih diagramov je zelo preprosto, kar si lahko ogledate v tem videoposnetku. Poleg tega lahko v naši platformi ustvarite celotno infografiko. Izberite najboljše ilustracije z vašega področja, spremenite barve in ozadje in končano je!

Če ste naročnik, pojdite na v našo galerijo in izberite najboljšo predlogo za vas. Predlogo lahko izberete tudi znotraj svojega delovnega prostora. Tako lahko preizkusite različne sloge in izberete najljubšega.
Če niste naročnik, lahko predloge uporabite kot navdih za svoje ustvarjanje ali pa vložite nekaj dolarjev, da boste imeli dostop do vseh funkcij grafa.

 

Ideja platforme je torej, da vam omogoča popolno avtonomijo, s katero lahko bolje predstavite svoje raziskave. Tako bo vsak centimeter slike vseboval potrebne informacije.

In če zdaj ne morete gledati, ne skrbite! V nadaljevanju smo ločili glavne nasvete za ustvarjanje znanstvenih grafov:

Naučite se, kako ustvariti grafikone v platformi     Naučite se komunicirati z znanstvenimi diagrami

ustvarjanje grafov z mislijo na graf    ustvarjanje grafične abstrakcije z mislijo na graf

Mind the Graph je spletna platforma za ustvarjanje znanstvenih infografik, predstavitev in grafičnih povzetkov. Preberite več o uporabi platforme za obveščanje o svojih znanstvenih raziskavah.

 

 

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge