Delovno življenje znanstvenika ni le "nošenje laboratorijskega plašča in raziskovanje". Ukvarjati se moramo tudi z birokracijo, iskati naložbe, poskrbeti za odobritev raziskovalnega projekta, pisati, pisati, pisati in pripravljati znanstvene predstavitve na konferencah, da bi svoje rezultate delili z drugimi znanstveniki.

Mind the Graph je orodje za izboljšanje znanstvenega komuniciranja. Poleg grafičnih izvlečkov in infografik lahko v naši platformi ustvarite vse diapozitive za predstavitve. Zelo smo ponosni, ko naši uporabniki na znanstvenih kongresih predstavijo svoje delo z uporabo naše platforme. Zato vam bom danes pokazal primer znanstvene predstavitve z uporabo Mind the Graph.

Rui Daniel Prediger je doktor znanosti in uporabnik programa Mind the Graph. Njegove raziskave na področju nevroznanosti, farmakologije in nevrodegenerativnih bolezni so povečale znanstveno znanje na njegovem področju.

V eni od svojih študij, je raziskal časovno disociacijo med vlogo dorsolateralnega striatuma (DLS) in prefrontalnega korteksa pri pojavu anhedonije in obrambnega vedenja, pomembnega za depresijo, pri podganah, ki so jim bile z 6-OHDA povzročene dvostranske lezije DLS.

Za predstavitev svojih rezultatov na znanstvenih konferencah uporablja diapozitive, ustvarjene s programom Mind the Graph:

 

Rui-predstavitev

 

Podatke je vedno bolje prikazati v organizirani in lepi diapozitivni obliki. Slike so močno orodje, ki ljudem pomaga razumeti vaše delo na jasen način. Spodaj si lahko ogledate diapozitive z mislijo na ilustracije grafov in diagrame s podatki. V program mind the graph lahko naložite svoje slike in jih uporabite v kombinaciji z ilustracijami. Poglejte, kako jasen in lep je končni rezultat:

 

infografico_rui

 

Želite ustvariti čudovite znanstvene predstavitve tudi za akademske konference?

 

Ustvarjanje predstavitve s programom Mind the Graph je zelo preprosto.

GIF za graf - poiščite in delite na GIPHY

 

 

Poleg postopka ustvarjanja lahko predstavite svoje delo neposredno iz naše platforme. Preprosto pojdite v svoj profil, izberite stvaritev in kliknite za predstavitev.

Ustvarjanje več diapozitivov je funkcija, ki je na voljo samo naročnikom. Če še niste naročnik programa Mind the graph, lahko začnete zdaj s samo 9 ameriškimi dolarji.

get_updated

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge