Tutkijan työelämä ei ole vain "laboratoriotakki päällä ja tutkimusta tekemässä". Meidän on myös hoidettava byrokratiaa, löydettävä investointeja, saatava tutkimusprojekti hyväksytyksi, kirjoitettava, kirjoitettava, kirjoitettava ja pidettävä tieteellisiä esitelmiä konferensseissa, jotta voimme jakaa tuloksemme muiden tutkijoiden kanssa.

Mind the Graph on väline, jolla parannetaan tiedeviestintää. Graafisten tiivistelmien ja infografiikoiden lisäksi voit luoda kaikki esitysten diat alustallamme. Olemme hyvin ylpeitä, kun käyttäjämme esittelevät työnsä tieteellisessä kongressissa alustamme avulla. Tänään näytän siis esimerkin tieteellisestä esityksestä, jossa käytetään Mind the Graph:tä.

Rui Daniel Prediger on tutkijatohtori ja Mind the Graph:n käyttäjä. Hänen neurotieteen, farmakologian ja hermoston rappeutumissairauksien tutkimuksensa on lisännyt tieteellistä tietämystä alallaan.

Eräässä hänen tutkimuksessaan, hän tutki ajallista eroa dorsolateraalisen striatumin (DLS) ja prefrontaalisen aivokuoren roolin välillä anhedonian ja masennuksen kannalta merkityksellisen puolustuskäyttäytymisen ilmenemisessä rotilla, joille on tehty kahdenvälisiä DLS-vaurioita 6-OHDA:lla.

Esitellessään tuloksiaan tieteellisissä konferensseissa hän käyttää Mind the Graph:llä luotuja dioja:

 

Rui-esittely

 

On aina parempi näyttää tiedot järjestäytyneellä ja kauniilla dioilla. Kuvat ovat tehokas väline, joka auttaa ihmisiä ymmärtämään työsi selkeästi. Alla näet dioja, joissa on mieluiten kuvaajakuvioita ja dataa sisältäviä kaavioita. Voit ladata omat kuvasi mind the graphiin ja käyttää niitä yhdistettynä kuvituksiin. Katso, miten selkeä ja kaunis lopputulos on:

 

infografico_rui

 

Haluatko luoda kauniita tieteellisiä esityksiä myös akateemisiin konferensseihin?

 

Esityksen luominen Mind the Graph:n avulla on todella yksinkertaista.

Mind The Graph GIF - löydä ja jaa GIPHY:ssä

 

 

Luomisprosessin lisäksi voit myös esitellä työsi suoraan alustaltamme. Mene vain profiiliisi, valitse luomus ja napsauta esittelemään.

Useiden diojen luominen on ominaisuus, joka on vain tilaajien käytettävissä. Jos et ole vielä Mind the graphin tilaaja, voit aloittaa nyt vain 9USD:llä.

get_updated

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit