Viața profesională a unui om de știință nu înseamnă doar "a purta o haină de laborator și a face cercetare". De asemenea, trebuie să facem față birocrației, să găsim investiții, să obținem aprobarea proiectului de cercetare, să scriem, să scriem, să scriem și să facem prezentări științifice la conferințe pentru a împărtăși rezultatele cu alți oameni de știință.

Mind the Graph este un instrument de îmbunătățire a comunicării științifice. Pe lângă rezumatele grafice și infografice, puteți crea toate slide-urile pentru prezentări în platforma noastră. Suntem foarte mândri atunci când utilizatorii noștri își prezintă lucrările la congrese științifice folosind platforma noastră. Așadar, astăzi vă voi arăta un exemplu de prezentare științifică folosind Mind the Graph.

Rui Daniel Prediger este doctor în științe și utilizator Mind the Graph. Cercetările sale în domeniul neuroștiinței, farmacologiei și al bolilor neurodegenerative au sporit cunoștințele științifice în domeniul său.

Într-unul din studiile sale, a investigat disocierea temporală dintre rolul striatumului dorsolateral (DLS) și al cortexului prefrontal în apariția anhedoniei și a comportamentelor de apărare relevante pentru depresie la șobolanii supuși la leziuni bilaterale ale DLS cu 6-OHDA.

Pentru a-și prezenta rezultatele la conferințele științifice, el folosește diapozitive create cu Mind the Graph:

 

Rui-prezentare

 

Este întotdeauna mai bine să afișați datele folosind un diapozitiv organizat și frumos. Imaginile sunt un instrument puternic pentru a ajuta oamenii să vă înțeleagă munca într-un mod clar. Mai jos puteți vedea diapozitivele cu ilustrațiile grafice și diagramele cu date. Puteți încărca propriile imagini în mind the graph și le puteți folosi în combinație cu ilustrațiile. Priviți cât de clar și frumos este rezultatul final:

 

infografico_rui

 

Doriți să creați prezentări științifice frumoase și pentru conferințe academice?

 

Crearea unei prezentări folosind Mind the Graph este foarte simplă.

Mind The Graph GIF - Găsește și partajează pe GIPHY

 

 

Pe lângă procesul de creare, puteți, de asemenea, să să vă prezentați lucrările direct de pe platforma noastră. Trebuie doar să accesați profilul dvs., să alegeți o creație și să faceți clic pe "Prezintă".

Crearea de diapozitive multiple este o funcție disponibilă numai pentru abonați. Dacă nu sunteți încă abonat la Mind the graph, puteți începe acum cu doar 9USD.

get_updated

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane