Mind the Graph-platformen er ikke kun til at lave videnskabelig infografik til artikler. Du kan også lave præsentationer til konferencer, events eller undervisning. Når din præsentation er klar, kan du dele linket eller præsentere den direkte fra platformen. I dag vil jeg vise dig nogle af de tilgængelige funktioner, som kan gøre din dag mere praktisk.

Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige for premium-brugere. Hvis du vil have adgang til alle platformens ressourcer til en meget lav pris, kan du opgradere til en forskerkonto (USD 15 pr. måned eller USD 9 pr. måned for et årsabonnement). 

get_updated

Rediger og del din profil

 

Du kan tilføje professionelle oplysninger i din profil. Det er også her, andre mennesker kan se alle dine offentlige præsentationer. Så opret en portefølje med Mind the Graph, og del dit profillink for at offentliggøre den.

Det er muligt at vælge offentlig eller privat tilstand for dine kreationer, hvis du er premium-bruger. Alle gratisbrugeres kreationer er i offentlig tilstand.

Opret præsentationer i offentlig tilstand

 

Offentlige kreationer kan ses af andre mennesker, hvilket betyder, at du kan dele linket på sociale medier eller sende det via e-mail for at vise dit arbejde til kolleger og venner. Hvis du vælger den private tilstand, er det kun dig, der kan se din kreation.

For at ændre privatlivsindstillinger skal du gå til mine kreationer og vælge den bedste mulighed for dig:

 

giphy (5)

Skift beskrivelsen af dine billeder

 

Du bør ændre titel, beskrivelse og tags for at få din infografik eller dine slides indekseret i Googles billedsøgning. Du kan forbedre din myndighed dit fagområde, så når andre søger efter billeder på Google med nøgleord, som du har brugt til at beskrive din figur, finder de dit arbejde.

 

giphy (6)

 

Tid til at præsentere dit arbejde

Med kun én platform kan du skabe dine slides og præsentere dem i fuld skærm:

 

giphy (4)

 

Hvis du vil bruge Mind the Graph-platformen og se, hvordan den fungerer, kan du starte gratis nu og se, hvordan din rutine kan blive mere praktisk.

infographic63724-3

Vi er også altid åbne for at høre feedback og input til, hvordan vores platform kan blive bedre og bedre. Skriv til os: contact@mindthegraph.com

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner