Mind the Graph-plattformen är inte bara till för att skapa vetenskaplig infografik till artiklar. Du kan också skapa presentationer för konferenser, evenemang eller kurser. När din presentation är klar kan du dela länken eller presentera direkt från plattformen. Idag ska jag visa dig några tillgängliga funktioner som gör din dag mer praktisk.

Vissa av dessa funktioner är endast tillgängliga för premiumanvändare. Om du vill ha tillgång till plattformens alla resurser till ett mycket lågt pris kan du uppgradera till ett forskarkonto (15 USD per månad eller 9 USD per månad för en årsprenumeration). 

get_updated

Redigera och dela din profil

 

Du kan lägga till yrkesinformation i din profil. Det är också där andra människor kan visualisera alla dina offentliga presentationer. Så skapa en portfölj med Mind the Graph och dela din profillänk för att sprida den.

Det är möjligt att välja offentligt eller privat läge för dina skapelser, om du är en premiumanvändare. Alla skapelser från gratisanvändare är i offentligt läge.

Skapa presentationer i offentligt läge

 

Offentliga skapelser kan ses av andra personer, vilket innebär att du kan dela länken i sociala medier eller skicka e-post för att visa ditt arbete för kollegor och vänner. Om du väljer det privata läget är det bara du som kan se din skapelse.

Om du vill ändra sekretessinställningarna kan du gå till mina skapelser och välja det bästa alternativet för dig:

 

giphy (5)

Ändra beskrivningen av dina bilder

 

Du bör ändra titel, beskrivning och taggar för att få din infografik eller bilder indexerade på Googles bildsökning. Du kan förbättra din myndighet ditt studieområde, så när andra söker efter bilder på Google, med nyckelord som du använde för att beskriva din figur, kommer de att hitta ditt arbete.

 

giphy (6)

 

Tid för att presentera ditt arbete

Med bara en plattform skapar du dina bilder och presenterar dem i fullskärm:

 

giphy (4)

 

Om du vill använda Mind the Graph-plattformen och se hur den fungerar kan du börja gratis nu och se hur din rutin kan bli mer praktisk.

Infografik63724-3

Vi är också alltid öppna för feedback och synpunkter på hur vår plattform kan bli bättre och bättre. Skriv till oss: contact@mindthegraph.com

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar