Cunoașteți sentimentul atunci când aflați despre un uimitor instrument sau software? Știu, mă simt minunat. Dar apoi, începi să te gândești ce altceva ți-ar mai putea lipsi și îți dorești să existe o modalitate de a afla despre mai multe instrumente utile. Ei bine, științific documentele spun întotdeauna ce fel de software au folosit autorii. Cu toate acestea, dacă ați putea obține aceste informații mult mai rapid cu ajutorul unui instrument științific browser? Dacă v-a plăcut această idee, ar trebui să cunoașteți LabWorm.

labworm instrument de browser

"LabWorm este un agregator de instrumente științifice online. Acesta vă permite dumneavoastră, cei care om de știință, rămâneți la curent cu cele mai noi și mai relevante instrumente pentru dvs. cercetare. Membrii LabWorm primesc săptămânal e-mailuri cu Top 5 cele mai proaspete instrumente - pentru a fi mereu la curent cu noutățile."

Pe site-ul lor puteți căuta instrumente științifice în funcție de tipul de care aveți nevoie și puteți interacționa punând întrebări despre acestea. Dacă știți despre un instrument uimitor sau ați dezvoltat unul de la zero, minunat! Înregistrați-l pe LabWorm și împărtășiți-l cu prietenii dvs. De asemenea, puteți vota pentru cel mai bun instrument al săptămânii și să fiți la curent cu noutățile.

Gândindu-mă să ajut oamenii de știință de pe tot globul, Mind the Graph este acum și la LabWorm! Poți să ne votezi și să împărtășești link-ul cu prietenii tăi! Acum oricine poate afla despre Mind the Graph și își poate îmbunătăți cercetările cu frumos ilustrații științifice.labworm instrument de browserBine, dar ce au în comun LabWorm și Mind the Graph? Ei bine, multe dintre obiectivele noastre sunt aceleași:

  • Îmbunătățiți științific comunicare
  • Opriți pierderile de timp în viața științifică
  • Responsabilizarea oamenilor de știință
  • Știință disponibil oricui și oricând

Ca să nu mai spunem că suntem amândoi platforme făcute de oameni de știință pentru oameni de știință!

 

Ideile antreprenoriale schimbă știința, făcând-o distractivă și accesibilă, așa cum ar fi trebuit să fie întotdeauna. Nu vă mai pierdeți timpul și începeți să fiți la curent cu noile tendințe cu LabWorm și Mind the Graph!labworm instrument de browser

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane