Du vet hur det känns när man får reda på att en fantastisk verktyg eller programvara? Jag vet, det känns fantastiskt. Men sedan börjar man fundera på vad mer man kanske missar och man önskar att det fanns ett sätt att få reda på mer användbara verktyg. Nåväl, vetenskaplig I artiklar står det alltid vilken typ av programvara författarna har använt. Men tänk om du kunde få den informationen mycket snabbare med hjälp av ett vetenskapligt verktyg webbläsare? Om du gillade den här idén borde du känna till LabWorm.

labworm verktyg webbläsare

"Labormask är en samlingsplats för vetenskapliga onlineverktyg. Den låter dig, den vetenskapsmanhålla dig uppdaterad om de senaste och mest relevanta verktygen för din forskning. LabWorm-medlemmar får varje vecka e-post med de fem färskaste verktygen - så att du kan hålla dig uppdaterad."

På deras webbplats kan du leta efter vetenskapliga verktyg beroende på vilken typ du behöver och interagera genom att ställa frågor om dem. Om du känner till ett fantastiskt verktyg eller har utvecklat ett från grunden, fantastiskt! Registrera det på LabWorm och dela med dig till dina vänner. Du kan också rösta på veckans bästa verktyg och få uppdateringar om vad som är nytt.

Tänker på att hjälpa forskare över hela världen, Mind the Graph är nu också på LabWorm! Du kan rösta på oss och dela länken med dina vänner! Nu kan vem som helst ta reda på mer om Mind the Graph och förbättra sina undersökningar med vackra vetenskapliga illustrationer.labworm verktyg webbläsareOk, men vad har LabWorm och Mind the Graph gemensamt? Jo, många av våra mål är desamma:

  • Förbättra vetenskapliga kommunikation
  • Stoppa tidsslöseriet i det vetenskapliga livet
  • Egenmakt för forskare
  • Vetenskap tillgänglig för alla när som helst

För att inte tala om att vi båda är plattformar som skapats av forskare för forskare!

 

Entreprenöriella idéer förändrar vetenskapen genom att göra den rolig och lättillgänglig som den alltid borde ha varit. Slösa inte bort din tid längre och börja bli uppdaterad om nya trender med LabWorm och Mind the Graph!labworm verktyg webbläsare

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar