Γνωρίζετε το συναίσθημα όταν ανακαλύπτετε ένα καταπληκτικό εργαλείο ή λογισμικό; Το ξέρω, είναι υπέροχο συναίσθημα. Αλλά μετά, αρχίζετε να σκέφτεστε τι άλλο μπορεί να σας λείπει και εύχεστε να υπήρχε τρόπος να μάθετε για περισσότερα χρήσιμα εργαλεία. Λοιπόν, οι επιστημονικές εργασίες αναφέρουν πάντα τι είδους λογισμικό χρησιμοποίησαν οι συγγραφείς. Ωστόσο, τι θα λέγατε αν μπορούσατε να έχετε αυτές τις πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης επιστημονικών εργαλείων; Αν σας άρεσε αυτή η ιδέα, θα πρέπει να γνωρίζετε το LabWorm.

πρόγραμμα περιήγησης εργαλείων labworm

LabWorm είναι ένας συγκεντρωτής επιστημονικών διαδικτυακών εργαλείων. Επιτρέπει σε εσάς, τον επιστήμονα, να ενημερώνεστε για τα νεότερα και πιο σημαντικά εργαλεία για την έρευνά σας. Τα μέλη του LabWorm λαμβάνουν εβδομαδιαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα 5 πιο φρέσκα εργαλεία - κρατώντας σας ενήμερους".

Στον ιστότοπό τους μπορείτε να αναζητήσετε επιστημονικά εργαλεία ανάλογα με τον τύπο που χρειάζεστε και να αλληλεπιδράσετε κάνοντας ερωτήσεις σχετικά με αυτά. Αν γνωρίζετε για ένα καταπληκτικό εργαλείο ή έχετε αναπτύξει ένα από την αρχή, φοβερό! Καταχωρήστε το στο LabWorm και μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Επίσης, μπορείτε να ψηφίσετε για το καλύτερο εργαλείο της εβδομάδας και να ενημερώνεστε για τα νέα.

Σκεπτόμενοι να βοηθήσουμε τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, το Mind the Graph είναι τώρα και στο LabWorm! Μπορείτε να μας ψηφίσετε και να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με τους φίλους σας! Τώρα ο καθένας μπορεί να μάθει για το Mind the Graph και να βελτιώσει τις έρευνές του με όμορφες επιστημονικές απεικονίσεις.πρόγραμμα περιήγησης εργαλείων labwormΕντάξει, αλλά τι κοινό έχουν το LabWorm και το Mind the Graph; Λοιπόν, πολλοί από τους στόχους μας είναι οι ίδιοι:

  • Βελτίωση της επιστημονικής επικοινωνίας
  • Σταματήστε τη σπατάλη χρόνου στην επιστημονική ζωή
  • Ενδυνάμωση των επιστημόνων
  • Επιστήμη διαθέσιμη σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή

Για να μην αναφέρουμε ότι είμαστε και οι δύο πλατφόρμες που φτιάχτηκαν από επιστήμονες για επιστήμονες!

 

Οι επιχειρηματικές ιδέες αλλάζουν την επιστήμη κάνοντάς την διασκεδαστική και προσιτή, όπως θα έπρεπε πάντα να ήταν. Μη χάνετε άλλο χρόνο και αρχίστε να ενημερώνεστε για τις νέες τάσεις με το LabWorm και το Mind the Graph!πρόγραμμα περιήγησης εργαλείων labworm

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα