Познавате ли чувството, когато научите за невероятен инструмент или софтуер? Знам, усещането е страхотно. Но след това започвате да си мислите какво още може да ви липсва и ви се иска да има начин да научите за повече полезни инструменти. Е, в научните статии винаги се посочва какъв софтуер са използвали авторите. Какво обаче, ако можехте да получите тази информация много по-бързо чрез браузър за научни инструменти? Ако тази идея ви е харесала, трябва да знаете LabWorm.

Браузър за инструменти на лаборанти

LabWorm е агрегатор на научни онлайн инструменти. Той позволява на вас, учените, да сте в течение на най-новите и най-подходящи инструменти за вашите изследвания. Членовете на LabWorm получават ежеседмични имейли с 5-те най-нови инструмента - за да сте в течение."

На техния уебсайт можете да търсите научни инструменти в зависимост от вида, от който се нуждаете, и да задавате въпроси за тях. Ако знаете за невероятен инструмент или сте разработили такъв от нулата, страхотно! Регистрирайте го в LabWorm и го споделете с приятелите си. Също така можете да гласувате за най-добрия инструмент на седмицата и да получавате актуална информация за новостите.

С мисълта да помага на учените от цял свят, Mind the Graph вече е и в LabWorm! Можете да гласувате за нас и да споделите връзката с приятелите си! Сега всеки може да научи за Mind the Graph и да подобри изследванията си с красиви научни илюстрации.Браузър за инструменти на лаборантиДобре, но какво е общото между LabWorm и Mind the Graph? Ами много от целите ни са еднакви:

  • Подобряване на научната комуникация
  • Спрете да губите време в научния живот
  • Овластяване на учените
  • Науката е достъпна за всеки по всяко време.

Да не говорим, че и двамата сме платформи, създадени от учени за учени!

 

Предприемаческите идеи променят науката, като я правят забавна и достъпна, каквато винаги е трябвало да бъде. Не губете повече времето си и започнете да се информирате за новите тенденции с LabWorm и Mind the Graph!Браузър за инструменти на лаборанти

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони