Kender du følelsen, når du opdager et fantastisk værktøj eller software? Jeg ved det, det føles fantastisk. Men så begynder man at tænke på, hvad man ellers går glip af, og man ville ønske, at der var en måde at finde frem til flere nyttige værktøjer på. Videnskabelige artikler fortæller altid, hvilken slags software forfatterne har brugt. Men hvad nu, hvis du kunne få den information meget hurtigere med en videnskabelig værktøjsbrowser? Hvis du kunne lide denne idé, bør du kende LabWorm.

labworm værktøj browser

LabWorm er en samling af videnskabelige onlineværktøjer. Det giver dig, forskeren, mulighed for at holde dig opdateret om de nyeste og mest relevante værktøjer til din forskning. LabWorm-medlemmer får ugentlige e-mails med de 5 nyeste værktøjer - så du altid er opdateret."

På deres hjemmeside kan du lede efter videnskabelige værktøjer afhængigt af, hvilken type du har brug for, og interagere ved at stille spørgsmål om dem. Hvis du kender til et fantastisk værktøj eller har udviklet et fra bunden, er det fantastisk! Registrer det på LabWorm og del det med dine venner. Du kan også stemme på ugens bedste værktøj og blive opdateret om, hvad der er nyt.

Med tanke på at hjælpe forskere over hele verden er Mind the Graph nu også på LabWorm! Du kan stemme på os og dele linket med dine venner! Nu kan alle finde ud af mere om Mind the Graph og forbedre deres forskning med smukke videnskabelige illustrationer.labworm værktøj browserOkay, men hvad har LabWorm og Mind the Graph til fælles? Tja, mange af vores mål er de samme:

  • Forbedre den videnskabelige kommunikation
  • Stop tidsspildet i det videnskabelige liv
  • Styrkelse af forskere
  • Videnskab tilgængelig for alle når som helst

For ikke at nævne, at vi begge er platforme lavet af forskere til forskere!

 

Iværksætteridéer ændrer videnskaben ved at gøre den sjov og tilgængelig, som den altid burde have været. Spild ikke din tid længere, og begynd at blive opdateret på nye trends med LabWorm og Mind the Graph!labworm værktøj browser

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner