Mind the Graph is een online platform waarmee wetenschappers grafische samenvattingen en presentaties kunnen maken die tegelijkertijd mooi en wetenschappelijk accuraat zijn. Wij zijn ook wetenschappers, en we weten dat onze gebruikers geen ontwerpers zijn. Daarom willen we meer dan wetenschappelijke illustraties leveren, we willen onze gebruikers helpen in het creatieve proces van het maken van grafische samenvattingen.

Daaraan denkend produceren we wekelijks tutorials. U kunt onze inhoud vinden op de blog, e-mail en, sinds kort, op ons youtubekanaal. We hebben nieuwe video's toegevoegd die laten zien hoe je visuele samenvattingen, presentaties en congresposters maakt. De video's zijn geproduceerd door onze ontwerpers om te laten zien hoe je illustraties, kleuren, typografie kiest en alle informatie op een mooie manier organiseert. Ook zijn er tutorials om te leren hoe je van alle voordelen van mind the graph kunt genieten.

Ons doel is om wetenschappers mondiger te maken en de communicatie in de wetenschap te verbeteren. Daarom hebben we de videoserie voor u gemaakt. Door de video's te bekijken en het platform te gebruiken, kunt u uw creaties voor lessen, seminars en wetenschappelijke papers verbeteren.

Zie hoe je grafische samenvattingen maakt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je twijfels hebt over het creatieve proces om een grafisch abstract te maken, kun je nieuwe video's voorstellen. We horen graag uw feedback! Schrijf gewoon naar contact@mindthegraph.com om ons te bereiken.

 

infographic63724 (1)

logo-subscribe

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen