Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους επιστήμονες να δημιουργούν γραφικές περιλήψεις και παρουσιάσεις που είναι ταυτόχρονα όμορφες και επιστημονικά ακριβείς. Είμαστε κι εμείς επιστήμονες και γνωρίζουμε ότι οι χρήστες μας δεν είναι σχεδιαστές. Ως εκ τούτου, θέλουμε κάτι περισσότερο από το να παρέχουμε επιστημονικές απεικονίσεις, θέλουμε να βοηθήσουμε τους χρήστες μας στη δημιουργική διαδικασία δημιουργίας γραφικών περιλήψεων.

Σκεπτόμενοι αυτό, παράγουμε σεμινάρια σε εβδομαδιαία βάση. Μπορείτε να βρείτε το περιεχόμενό μας στο ιστολόγιο, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και, πρόσφατα, στο κανάλι μας στο youtube. Προσθέσαμε νέα βίντεο που δείχνουν πώς να δημιουργείτε οπτικές περιλήψεις, παρουσιάσεις και αφίσες συνεδρίων. Τα βίντεο παράγονται από τους σχεδιαστές μας για να δείξουν πώς να επιλέξετε εικονογραφήσεις, χρώματα, τυπογραφία και να οργανώσετε όλες τις πληροφορίες με όμορφο τρόπο. Επίσης, υπάρχουν σεμινάρια που διδάσκουν πώς να απολαμβάνετε όλα τα οφέλη του mind the graph.

Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τους επιστήμονες και να βελτιώσουμε την επικοινωνία στην επιστήμη. Έτσι, δημιουργήσαμε τη σειρά βίντεο για εσάς. Παρακολουθώντας τα βίντεο και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις δημιουργίες σας για μαθήματα, σεμινάρια και επιστημονικές εργασίες.

Δείτε πώς να δημιουργείτε γραφικές περιλήψεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τη δημιουργική διαδικασία για τη δημιουργία μιας γραφικής περίληψης, μπορείτε να προτείνετε νέα βίντεο. Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας! Απλά γράψτε στο contact@mindthegraph.com για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

infographic63724 (1)

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα