Mind the Graph е онлайн платформа, която позволява на учените да създават графични резюмета и презентации, които са едновременно красиви и научно точни. Ние също сме учени и знаем, че нашите потребители не са дизайнери. Затова искаме не само да предоставим научни илюстрации, но и да помогнем на нашите потребители в творческия процес на създаване на графични резюмета.

Мислейки за това, ние изготвяме уроци всяка седмица. Можете да намерите нашето съдържание в блога, по електронната поща, а отскоро и в канала ни в youtube. Добавихме нови видеоклипове, показващи как да създавате визуални резюмета, презентации и конгресни постери. Видеоклиповете са създадени от нашите дизайнери, за да покажат как да изберете илюстрации, цветове, типография и да организирате цялата информация по красив начин. Също така има уроци, които учат как да се възползвате от всички предимства на ума графиката.

Нашата цел е да дадем възможност на учените и да подобрим комуникацията в областта на науката. Затова създадохме поредицата от видеоклипове за вас. Гледайки видеоклиповете и използвайки платформата, би трябвало да успеете да подобрите творенията си за уроци, семинари и научни статии.

Вижте как да създавате графични абстракти:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако се съмнявате в творческия процес за създаване на графична абстракция, можете да предложите нови видеоклипове. Ще се радваме да чуем вашите мнения! Просто пишете на contact@mindthegraph.com, за да се свържете с нас.

 

Инфографик63724 (1)

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони