Mind the Graph je spletna platforma, ki znanstvenikom omogoča ustvarjanje grafičnih povzetkov in predstavitev, ki so hkrati lepi in znanstveno natančni. Tudi mi smo znanstveniki in vemo, da naši uporabniki niso oblikovalci. Zato želimo več kot le zagotoviti znanstvene ilustracije, temveč želimo našim uporabnikom pomagati pri ustvarjalnem procesu izdelave grafičnih izvlečkov.

Glede na to tedensko pripravljamo vaje. Naše vsebine lahko najdete na blogu, v elektronski pošti in od nedavnega tudi na kanalu youtube. Dodali smo nove videoposnetke, ki prikazujejo, kako ustvariti vizualne povzetke, predstavitve in kongresne plakate. Videoposnetke pripravljajo naši oblikovalci, da bi pokazali, kako izbrati ilustracije, barve, tipografijo in lepo organizirati vse informacije. Prav tako so na voljo vodiči, ki učijo, kako izkoristiti vse prednosti miselnega grafa.

Naš cilj je opolnomočiti znanstvenike in izboljšati komunikacijo v znanosti. Zato smo za vas pripravili serijo videoposnetkov. Z ogledom videoposnetkov in uporabo platforme boste lahko izboljšali svoje stvaritve za predavanja, seminarje in znanstvene članke.

Oglejte si, kako ustvariti grafične izvlečke:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Če dvomite o ustvarjalnem postopku za izdelavo grafične abstrakcije, lahko predlagate nove videoposnetke. Z veseljem bomo slišali vaše povratne informacije! Za stik z nami pišite na contact@mindthegraph.com.

 

infografika63724 (1)

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge