Znanstveniki in raziskovalci pogosto potrebujejo pomoč pri izdelavi grafičnih izvlečkov. Nekateri med njimi poiščejo strokovnjake za oblikovanje, drugi - najbolj samozadostni - pa Mind the Graph.

Vendar se zdi, da vsi ne razumejo, kako deluje Mind the Graph.

Zato smo se odločili, da vam v treh korakih razložimo, kako lahko z našimi storitvami pripravite grafične izvlečke!

KORAK 1. Poenostavite svojo raziskavo

Za objavo morate pripraviti pisni povzetek svoje raziskave, kajne? V isti smeri razmišljanja poskusite besede v izvlečku pretvoriti v slike. Grafični povzetki niso nič drugega kot vizualni način razlage vaše raziskave.

Če se pri tem ne počutite preveč samozavestno ali preprosto ne veste, kje začeti, je tukaj nekaj prispevkov, ki vam bodo v pomoč:

Grafični izvlečki: od izdelave izvlečka vas ločijo trije koraki

KORAK 2. Naročite se na Mind the Graph

Lahko jo preizkusite in uporabite našo brezplačno različico, da boste razumeli, kako platforma deluje. Vendar pa so super stvari, kot sta izdelava celotne predstavitve in zahteva po novih ilustracijah, na voljo samo za naročnike.  

Nekateri menijo, da morajo poleg plačila naročnine plačati še dodaten znesek za zahtevo po novih ilustracijah.

NE! NI VAM TREBA PLAČATI VEČ. Vsi naročniki lahko zaprosijo za poljubno število novih ilustracij, dokler traja njihova naročnina.

Si želite ogledati nekaj zahtev, ki jih prejemamo od naših uporabnikov?

Grafični izvlečki: od izdelave izvlečka vas ločijo trije koraki

KORAK 3. Izdelajte grafične izvlečke!

Ko ste ugotovili, kakšen bo pretok informacij v vaših grafičnih izvlečkih, in se znašli na platformi Mind the Graph, ste pripravljeni!

Začnete lahko preprosto in dodajate nove elemente, ko se počutite bolje. Tukaj je neverjeten primer stvaritve, ki jo je ustvaril eden od naših uporabnikov, ko je zahteval nove ilustracije:

Grafični izvlečki: od izdelave izvlečka vas ločijo trije koraki

Ste pripravljeni poskusiti? Sledite tem trem korakom in si oglejte rezultat. Če potrebujete pomoč, se obrnite na nas, da se bomo potrudili!Grafični izvlečki: od izdelave izvlečka vas ločijo trije koraki

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge