Vetenskapsmän och forskare behöver ofta lite hjälp på traven för att göra grafiska sammanfattningar. En del av dem letar efter designproffs, andra - de mest självgående - hittar Mind the Graph.

Det verkar dock som om inte alla förstår hur Mind the Graph fungerar.

Därför har vi beslutat att förklara i tre steg hur du kan få dina grafiska sammanfattningar gjorda med hjälp av våra tjänster!

STEG 1. Förenkla din forskning

Du måste väl göra en skriftlig sammanfattning av din forskning för att kunna publicera den? På samma sätt kan du försöka omvandla orden i sammanfattningen till bilder. Grafiska sammanfattningar är inget annat än ett visuellt sätt att förklara din forskning.

Om du inte känner dig så säker på det eller bara inte vet var du ska börja finns det ett par inlägg som kan hjälpa dig:

Grafiska sammanfattningar: du är 3 steg från att göra en

STEG 2. Prenumerera på Mind the Graph

Du kan ge det ett försök och använda vår gratisversion bara så att du förstår hur plattformen fungerar. Men coola saker som att göra en fullständig presentation och begära nya illustrationer är bara för prenumeranter.  

Vissa tror att de förutom att betala prenumerationen också måste betala en extra summa för att begära nya illustrationer.

NEJ! DU BEHÖVER INTE BETALA MER. Alla prenumeranter kan begära vilka och hur många nya illustrationer de vill så länge deras prenumeration varar.

Vill du ta en titt på några av de förfrågningar vi får från våra användare?

Grafiska sammanfattningar: du är 3 steg från att göra en

STEG 3. Gör dina grafiska abstraktioner!

När du har räknat ut vilket informationsflöde dina grafiska abstraktioner kommer att ha och hittat rätt i Mind the Graph-plattformen är du redo!

Du kan börja enkelt och lägga till nya element allt eftersom du känner dig mer bekväm. Här är ett fantastiskt exempel på en skapelse som en av våra användare har gjort efter att ha bett om nya illustrationer:

Grafiska sammanfattningar: du är 3 steg från att göra en

Redo att ge det ett försök? Följ dessa tre steg och se resultatet. Om du behöver hjälp är det bara att kontakta oss så fixar vi det!Grafiska sammanfattningar: du är 3 steg från att göra en

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar