Vaak hebben wetenschappers en onderzoekers een handje nodig bij het maken van grafische samenvattingen. Sommigen van hen zoeken design professionals, anderen - de meest zelfredzame - vinden Mind the Graph.

Het lijkt er echter op dat niet iedereen begrijpt hoe Mind the Graph werkt.

Daarom hebben we besloten om in 3 stappen uit te leggen hoe u uw grafische samenvattingen kunt laten maken met behulp van onze diensten!

STAP 1. Vereenvoudig uw onderzoek

Je moet toch een schriftelijke samenvatting van je onderzoek maken om te kunnen publiceren? Probeer in dezelfde lijn van denken de woorden in die samenvatting om te zetten in beelden. Grafische abstracts zijn niets anders dan een visuele manier om je onderzoek uit te leggen.

Als je er niet veel vertrouwen in hebt of gewoon niet weet waar je moet beginnen, zijn hier een paar berichten die je kunnen helpen:

Grafische samenvattingen: u bent 3 stappen verwijderd van het maken ervan

STAP 2. Abonneren op Mind the Graph

U kunt het proberen en onze gratis versie gebruiken om te begrijpen hoe het platform werkt. Leuke dingen zoals het maken van een volledige presentatie en het aanvragen van nieuwe illustraties zijn echter alleen voor abonnees.  

Sommige mensen denken dat ze naast het betalen van het abonnement ook een extra bedrag moeten betalen voor het aanvragen van nieuwe illustraties.

NEE! JE HOEFT NIET MEER TE BETALEN. Alle abonnees kunnen, zolang hun abonnement loopt, zoveel nieuwe illustraties aanvragen als zij willen.

Wilt u eens kijken naar enkele verzoeken die wij van onze gebruikers ontvangen?

Grafische samenvattingen: u bent 3 stappen verwijderd van het maken ervan

STAP 3. Maak uw grafische samenvattingen!

Als je eenmaal de informatiestroom van je grafische samenvattingen hebt uitgezocht en je weg hebt gevonden in het Mind the Graph platform, ben je klaar!

U kunt eenvoudig beginnen en nieuwe elementen toevoegen naarmate u zich comfortabeler voelt. Hier is een geweldig voorbeeld van een creatie die door een van onze gebruikers is gemaakt nadat hij om nieuwe illustraties had gevraagd:

Grafische samenvattingen: u bent 3 stappen verwijderd van het maken ervan

Klaar om het te proberen? Volg deze drie stappen en zie het resultaat. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op en wij gaan ermee aan de slag!Grafische samenvattingen: u bent 3 stappen verwijderd van het maken ervan

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen