Als u een wetenschapperje weet dat het soms erg moeilijk is om accurate... wetenschappelijk illustraties te maken grafisch samenvattingen. Ondanks alle moeite die wetenschappers doen om hun onderzoekals ze het laten zien met behulp van illustraties die beschikbaar zijn op google, waarschijnlijk de visuele creatie zal een lage kwaliteit hebben die de gegevens niet op een professionele manier weergeeft.

Veel wetenschappers worstelen nog steeds met de afwezigheid van wetenschappelijke illustraties om hun werk beter uit te leggen. Ontwerpsoftware is immers moeilijk te gebruiken, google images vindt geen accurate wetenschappelijke illustraties en afbeeldingen gemaakt met eenvoudige bewerkingsprogramma's zien er niet professioneel uit.

Daarom is het zo belangrijk dat onze gebruikers begrijpen dat Mind the Graph is hier om te verbeteren wetenschap communicatie. We hebben Mind the Grafiek om wetenschappers te helpen die geloven in de kracht van wetenschapscommunicatie, maar moeite hebben om grafische samenvattingen en presentaties op een mooie en visuele manier te maken.

We hebben veel studenten die mind the graph gebruiken. Maar u weet dat het wetenschappelijke leven niet gemakkelijk is en dat het soms moeilijk is om geld te vinden om in ons werk te investeren. Daarom moedigen veel professoren hun studenten aan om de financiële kosten voor het gebruik van het platform te dragen. Bovendien is het heel gemakkelijk om een factuur te krijgen, zodat de universiteit zelf de betalingen terugbetaalt.

Denkend aan dat, geven we een grote korting op het jaarplan. Het is een kans om professoren bieden tools om hun studenten maken een zeer professionele data presentatie en bespaar 45%.

dfss

We willen dat u trots bent op het werk van uw leerlingen! 

 

We kregen onlangs een goede feedback van een promovenda. Ze maakte verschillende grafische samenvattingen van complex metabolic pathways in Mind the Graph. After making the graphical abstracts, she said that her professor was so proud of the result that now he shows her work to everyone.

Alleen abonnees kunnen complexe cijfers met zoveel illustraties als zij willen. Bovendien kunnen abonnees nieuwe illustraties aanvragen. Dus, om complexe grafische samenvattingen als metabole paden te maken, raadt u het plan van de onderzoeker aan.

Bekijk enkele voorbeelden van grafische samenvattingen die zijn gemaakt met behulp van de onbeperkte middelen van het onderzoekersplan:

infografico_rui

template_receptors_1280x720

infographic neurowetenschappen

untitled-creation63727

infografico stefania

Als u een professor bent en uw studenten wilt aanmoedigen om hun werkstukken en presentaties te verbeteren, kijk dan naar alle voordelen van een abonnee

voorbeeld_250

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen