Αν είστε επιστήμονας, γνωρίζετε ότι μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ακριβείς επιστημονικές απεικονίσεις για να φτιάξετε γραφικές περιλήψεις. Παρ' όλες τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι επιστήμονες για την έρευνά τους, αν την παρουσιάσουν χρησιμοποιώντας εικονογραφήσεις που είναι διαθέσιμες στο google, πιθανότατα η οπτική δημιουργία θα είναι χαμηλής ποιότητας και δεν θα αντικατοπτρίζει τα δεδομένα με επαγγελματικό τρόπο.

Πολλοί επιστήμονες εξακολουθούν να δυσκολεύονται με την απουσία επιστημονικών απεικονίσεων για να εξηγήσουν καλύτερα τη δουλειά τους. Εξάλλου, τα λογισμικά σχεδιασμού είναι δύσκολα στη χρήση, το google images δεν βρίσκει ακριβείς επιστημονικές απεικονίσεις και οι εικόνες που δημιουργούνται με τη χρήση απλών προγραμμάτων επεξεργασίας δεν φαίνονται επαγγελματικές.

Για το λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουν οι χρήστες μας ότι το Mind the Graph είναι εδώ για να βελτιώσει την επικοινωνία της επιστήμης. Δημιουργήσαμε το Mind the Graph για να βοηθήσουμε τους επιστήμονες που πιστεύουν στη δύναμη της επιστημονικής επικοινωνίας, αλλά δυσκολεύονται να κάνουν γραφικές περιλήψεις και παρουσιάσεις με όμορφο και οπτικό τρόπο.

Έχουμε πολλούς μαθητές που χρησιμοποιούν το mind the graph. Ωστόσο, ξέρετε ότι η επιστημονική ζωή δεν είναι εύκολη και μερικές φορές είναι δύσκολο να βρούμε τα χρήματα για να επενδύσουμε στη δουλειά μας. Εξαιτίας αυτού, πολλοί καθηγητές ενθαρρύνουν τους φοιτητές τους, υποστηρίζοντας το οικονομικό κόστος για τη χρήση της πλατφόρμας. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να λάβετε ένα τιμολόγιο, οπότε το ίδιο το Πανεπιστήμιο επιστρέφει τις πληρωμές.

Σκεπτόμενοι αυτό, παρέχουμε μεγάλη έκπτωση στο ετήσιο πρόγραμμα. Είναι μια ευκαιρία για τους καθηγητές να παρέχουν εργαλεία στους φοιτητές τους να δημιουργήσουν μια πολύ επαγγελματική παρουσίαση δεδομένων και να εξοικονομήσουν 45%.

dfss

Θέλουμε να είστε περήφανοι για τη δουλειά των μαθητών σας! 

 

Πρόσφατα λάβαμε μια καλή ανατροφοδότηση από έναν διδακτορικό φοιτητή. Δημιούργησε αρκετές γραφικές περιλήψεις πολύπλοκων μεταβολικών μονοπατιών στο Mind the Graph. Αφού έφτιαξε τις γραφικές περιλήψεις, είπε ότι ο καθηγητής της ήταν τόσο περήφανος για το αποτέλεσμα που τώρα δείχνει τη δουλειά της σε όλους.

Μόνο οι συνδρομητές μπορούν να κατασκευάσουν πολύπλοκα σχήματα χρησιμοποιώντας όσες απεικονίσεις θέλουν. Επιπλέον, οι συνδρομητές μπορούν να ζητήσουν νέες απεικονίσεις. Έτσι, για να φτιάξετε σύνθετες γραφικές περιλήψεις όπως μεταβολικές διαδρομές, συνιστούμε το σχέδιο ερευνητή.

Δείτε μερικά παραδείγματα γραφικών περιλήψεων που δημιουργήθηκαν με τη χρήση των απεριόριστων πόρων του σχεδίου ερευνητή:

infografico_rui

template_receptors_1280x720

infographic νευροεπιστήμη

untitled-creation63727

infografico stefania

Αν είστε καθηγητής και θέλετε να ενθαρρύνετε τους φοιτητές σας να βελτιώσουν τις εργασίες και τις παρουσιάσεις τους, κοιτάξτε όλα τα οφέλη του συνδρομητή

preview_250

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα