Ofte har videnskabsfolk og forskere brug for en lille hånd til at lave grafiske abstracts. Nogle af dem leder efter professionelle designere, andre - de mest selvstændige - finder Mind the Graph.

Men det lader ikke til, at alle forstår, hvordan Mind the Graph fungerer.

Derfor har vi besluttet at forklare i 3 trin, hvordan du kan få lavet dine grafiske abstracts ved hjælp af vores tjenester!

TRIN 1. Forenkl din research

Du er nødt til at lave et skriftligt resumé af din forskning for at kunne publicere, ikke? I samme tankegang kan du prøve at omdanne ordene i resuméet til billeder. Grafiske abstracts er intet andet end en visuel måde at forklare din forskning på.

Hvis du ikke føler dig særlig sikker på det eller bare ikke ved, hvor du skal starte, er her et par indlæg, der kan hjælpe dig:

Grafiske abstracts: Du er 3 skridt fra at lave et

TRIN 2. Abonner på Mind the Graph

Du kan give det en chance og bruge vores gratis version, så du forstår, hvordan platformen fungerer. Men seje ting som at lave en fuld præsentation og anmode om nye illustrationer er kun for abonnenter.  

Nogle mennesker tror, at de ud over at betale abonnementet også skal betale et ekstra beløb for at anmode om nye illustrationer.

NEJ! DU BEHØVER IKKE BETALE MERE. Alle abonnenter kan anmode om lige så mange nye illustrationer, de ønsker, så længe deres abonnement varer.

Har du lyst til at se nogle af de forespørgsler, vi får fra vores brugere?

Grafiske abstracts: Du er 3 skridt fra at lave et

TRIN 3. Lav dine grafiske abstracts!

Når du har fundet ud af, hvilket informationsflow dine grafiske abstracts skal have, og har fundet rundt på Mind the Graph-platformen, er du klar!

Du kan starte enkelt og tilføje nye elementer, efterhånden som du føler dig bedre tilpas. Her er et fantastisk eksempel på en kreation, som en af vores brugere har lavet, efter at han bad om nye illustrationer:

Grafiske abstracts: Du er 3 skridt fra at lave et

Er du klar til at prøve det? Følg disse tre trin, og se resultatet. Hvis du har brug for hjælp, skal du bare kontakte os, så arbejder vi på det!Grafiske abstracts: Du er 3 skridt fra at lave et

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner