Mind the Graph er en online platform, der gør det muligt for forskere at skabe grafiske abstracts og præsentationer, der på samme tid er smukke og videnskabeligt korrekte. Vi er også forskere, og vi ved, at vores brugere ikke er designere. Derfor ønsker vi mere end at levere videnskabelige illustrationer, vi ønsker at hjælpe vores brugere i den kreative proces med at lave grafiske abstracts.

Derfor producerer vi vejledninger hver uge. Du kan finde vores indhold på bloggen, via e-mail og, for nylig, på vores YouTube-kanal. Vi har tilføjet nye videoer, der viser, hvordan man skaber visuelle abstracts, præsentationer og kongresplakater. Videoerne er produceret af vores designere for at vise, hvordan man vælger illustrationer, farver, typografi og organiserer al information på en smuk måde. Der er også tutorials, der viser, hvordan man får glæde af alle fordelene ved mind the graph.

Vores mål er at styrke forskere og forbedre kommunikationen inden for videnskab. Derfor har vi skabt denne videoserie til dig. Ved at se videoerne og bruge platformen skulle du gerne kunne forbedre dine kreationer til undervisning, seminarer og videnskabelige artikler.

Se, hvordan du opretter grafiske abstracts:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er i tvivl om den kreative proces med at lave et grafisk abstrakt, kan du foreslå nye videoer. Vi vil elske at høre din feedback! Bare skriv til contact@mindthegraph.com for at nå os.

 

infographic63724 (1)

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner