Mind the Graph este o platformă online care permite oamenilor de știință să creeze rezumate și prezentări grafice care sunt, în același timp, frumoase și corecte din punct de vedere științific. Și noi suntem oameni de știință și știm că utilizatorii noștri nu sunt designeri. Prin urmare, dorim mai mult decât să oferim ilustrații științifice, dorim să ne ajutăm utilizatorii în procesul creativ de realizare a rezumatelor grafice.

Gândindu-ne la asta, producem tutoriale săptămânal. Puteți găsi conținutul nostru pe blog, pe e-mail și, de curând, pe canalul nostru de youtube. Am adăugat noi clipuri video care arată cum se creează rezumate vizuale, prezentări și postere de congres. Videoclipurile sunt produse de designerii noștri pentru a arăta cum să alegeți ilutrațiile, culorile, tipografia și să organizați toate informațiile într-un mod frumos. De asemenea, există tutoriale pentru a învăța cum să vă bucurați de toate avantajele mind the graph.

Scopul nostru este de a împuternici oamenii de știință și de a îmbunătăți comunicarea în domeniul științei. Așa că am creat seria video pentru dumneavoastră. Urmărind videoclipurile și utilizând platforma, ar trebui să vă puteți îmbunătăți creațiile pentru cursuri, seminarii și lucrări științifice.

Vedeți cum se creează rezumate grafice:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă aveți îndoieli cu privire la procesul creativ de realizare a unui abstract grafic, puteți sugera noi videoclipuri. Ne va face plăcere să vă ascultăm comentariile! Scrieți-ne la contact@mindthegraph.com pentru a ajunge la noi.

 

infographic63724 (1)

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane