Mind the Graph är en onlineplattform som gör det möjligt för forskare att skapa grafiska sammanfattningar och presentationer som är vackra och vetenskapligt korrekta på samma gång. Vi är också forskare, och vi vet att våra användare inte är designers. Därför vill vi mer än att tillhandahålla vetenskapliga illustrationer, vi vill hjälpa våra användare i den kreativa processen att skapa grafiska abstraktioner.

Med tanke på det producerar vi handledningar varje vecka. Du kan hitta vårt innehåll på bloggen, via e-post och, nyligen, på vår YouTube-kanal. Vi har lagt till nya videor som visar hur man skapar visuella sammanfattningar, presentationer och kongressaffischer. Videorna produceras av våra designers för att visa hur man väljer illustrationer, färger, typografi och organiserar all information på ett vackert sätt. Det finns också handledningar för att lära sig hur man kan dra nytta av alla fördelar med mind the graph.

Vårt mål är att stärka forskare och förbättra kommunikationen inom vetenskapen. Därför har vi skapat denna videoserie för dig. Genom att titta på filmerna och använda plattformen kommer du att kunna förbättra dina texter för kurser, seminarier och vetenskapliga artiklar.

Se hur du skapar grafiska abstraktioner:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du har några tvivel om den kreativa processen för att göra en grafisk abstrakt, kan du föreslå nya videor. Vi tar gärna emot din feedback! Skriv bara till contact@mindthegraph.com för att nå oss.

 

infographic63724 (1)

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar