Det kan være lidt svært at forklare crotoxinets antiinflammatoriske modulation uden de rigtige billeder, men det er derfor, Mind the Graph findes!

En gennemgang af den videnskabelige forskning i Crotoxin, en gift fra klapperslangen

I 'Immunotherapeutic potential of Crotoxin' bemærkede Marco Sartim et al. (2018), at Crotoxin i de sidste 80 år er blevet et af de mest undersøgte isolerede toksiner fra slangegifte.

Crotoxin er den vigtigste giftige komponent i giften fra den sydamerikanske klapperslange Crotalus durissus terrificus. Undersøgelser har vist, at C.d.t.s immunmodulerende effekt er forbundet med produktionen af antiinflammatoriske mediatorer.

Crotoxin og dets underenheders evne til at modulere immunsystemet introducerede nye perspektiver som potentielle terapeutiske midler.

Forskerne gennemgik 161 artikler.

Kontroller Originalartikel her.

Grafiske oversigter drevet af Mind the Graph

Fremstillet med Mind the Graph

Forfatteren brugte Mind the Graph-platformen til at skabe en skematisk figur over cirkulation, væv og cellulære hændelser moduleret af Crotoxin og dets underenheder under den inflammatoriske stimulus.

Fremstillet med Mind the Graph

Forfatteren har også beskrevet blodcirkulationen, lymfocytternes vandring til lymfeknuderne og de cellulære begivenheder, der er forbundet med de immunosuppressive virkninger af Crotoxin og dets underenheder.

Det er styrken ved infografik!

Forfatternes konklusioner ser ud til at konsolidere tidligere arbejde på dette område: "Crotoxin var i stand til at undertrykke specifik anti-HSA IgG1- og IgG2a-antistofproduktion fra HAS-immuniserede mus, hvilket indikerer dets evne til at modulere Th1- og Th2-reaktioner," hævdede Sartim.

Artiklernes effekt og ydeevne

Vi kan analysere med Altmetric data, at denne artikel havde flere citationer end 84% af andre artikler fra Springer Nature.

Kilde Crossref

Brug kraften i infografik til at booste og påvirke din artikel også. Prøv Mind the Graph!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner