I dette tilfælde brugte forfatteren Mind the Graph til at samle figurer fra forskellige kilder på ét sted. Ud over de bedste videnskabeligt præcise illustrationer har vores arbejdsområde en venlig brugerflade og er meget let at bruge.

Tjek den komplette originalartikel.

Nukleare receptorers rolle i leverfibrose

Philipp Königshofer et al. (2021) rapporterer, at nukleare receptorer er ligandaktiverede transkriptionsfaktorer, der regulerer genekspressionen af en række vigtige molekylære signaler, der er involveret i leverfibrose.

Den primære cellulære drivkraft bag leverfibrogenese er aktiverede stellatceller i leveren. Forskellige nukleare receptorer regulerer den hepatiske ekspression af proinflammatoriske og profibrogene cytokiner.

Grafiske oversigter drevet af Mind the Graph i denne artikel

Fremstillet med Mind the Graph

Denne første figur er en oversigt over og klassificering af nukleare receptorer efter underfamilier.

Fremstillet med Mind the Graph

Ovenfor kan vi se de forskellige typer af nukleare receptorers effektorfunktioner.

Fremstillet med Mind the Graph

I den tredje figur kan vi se en oversigt over de rapporterede effekter af NR-modulationer som potentielle terapeutiske tilgange til leversygdomme.

Pilene angiver de formodede gavnlige virkninger ved leversygdom ved at op- (mørkegrøn) eller ned- (lysegrøn) regulering af specifikke mekanismer, der er rapporteret at understøtte regression af leverfibrose eller at reducere leverfibrose.

Orange pile indikerer effekter og mekanismer for NR-modulering, som enten er kontroversielle eller endnu ikke tilstrækkeligt vurderede.

Fremstillet med Mind the Graph

Den sidste figur viser de molekylære virkninger af NR-modulatorer som en potentiel behandling af leverfibrose, der overvejende rapporteres at forekomme i HSC'er.

Königshofer og kolleger foreslår, at yderligere forskning i nuklear receptor-relateret signalering kan føre til klinisk udvikling af effektive anti-fibrotiske terapier til patienter med leversygdomme.

Artiklernes effekt og ydeevne

Ved at vælge en 1-årig mulighed for sammenligning af målinger med andre artikler/anmeldelser, der også blev offentliggjort i samme kalenderår i det pågældende tidsskrift, kan vi bemærke, at Denne artikel blev citeret mere end 57% af dem..

Kilde PlumX

Brug kraften i infografik til også at booste din artikel. Prøv Mind the Graph!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner