Tässä tapauksessa kirjoittaja käytti Mind the Graph:tä kootakseen eri lähteistä peräisin olevat luvut yhteen paikkaan. Parhaan tieteellisesti tarkan kuvituksen lisäksi työtilassamme on ystävällinen käyttöliittymä ja sitä on erittäin helppo käyttää.

Tarkista täydellinen alkuperäinen artikkeli.

Ydinreseptorien rooli maksan fibroosissa

Philipp Königshofer ja muut (2021) raportoivat, että ydinreseptorit ovat ligandien aktivoimia transkriptiotekijöitä, jotka säätelevät useiden maksan fibroosiin liittyvien keskeisten molekyylisignaalien geeniekspressiota.

Maksan fibrogeneesin ensisijainen solutekijä ovat aktivoituneet maksan stellatesolut. Erilaiset ydinreseptorit säätelevät maksan pro-inflammatoristen ja pro-fibrogeenisten sytokiinien ilmentymistä.

Mind the Graph:n käyttämät graafiset tiivistelmät tässä artiklassa

Valmistettu Mind the Graph

Tämä ensimmäinen kuva on yleiskatsaus ja ydinreseptorien luokittelu alaryhmien mukaan.

Valmistettu Mind the Graph

Yllä on esitetty erityyppisiä ydinreseptoreiden efektoritoimintoja.

Valmistettu Mind the Graph

Kolmannessa kuvassa on yleiskatsaus NR-modulaatioiden raportoituihin vaikutuksiin mahdollisina terapeuttisina lähestymistapoina maksasairauksia vastaan.

Nuolet osoittavat oletettuja suotuisia vaikutuksia maksasairauksissa. up- (tummanvihreä) tai alas- (vaaleanvihreä) sellaisten erityisten mekanismien säätelyä, joiden on raportoitu tukevan maksan fibroosin taantumista tai vähentävän maksan fibroosia.

Oranssit nuolet osoittavat NR-modulaation vaikutuksia ja mekanismeja, jotka ovat joko kiistanalaisia tai joita ei ole vielä riittävästi arvioitu.

Valmistettu Mind the Graph

Viimeisessä kuvassa esitetään NR-modulaattoreiden molekyylivaikutukset maksan fibroosin mahdollisena hoitomuotona, joiden on raportoitu tapahtuvan pääasiassa HSC:ssä.

Königshofer ja kollegat ehdottavat, että ydinreseptoreihin liittyvän signaloinnin lisätutkimus voi johtaa tehokkaiden fibroottisten hoitojen kliiniseen kehittämiseen maksasairauspotilaille.

Paperit Vaikutus ja suorituskyky

Valitsemalla yhden vuoden mittaustulosten vertailun muihin artikkeleihin/katsauksiin, jotka on julkaistu samana kalenterivuonna kyseisessä lehdessä, voidaan havaita, että tätä artikkelia siteerattiin enemmän kuin 57%:tä niistä..

Lähde PlumX

Hyödynnä infografiikan voimaa myös artikkelisi tehostamiseen. Kokeile Mind the Graph:tä!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit