Voi olla hieman vaikeaa selittää krotoksiinin anti-inflammatorista modulaatiota ilman asianmukaisia kuvia, mutta juuri siksi Mind the Graph on olemassa!

Katsaus kalkkarokäärmeen myrkkyä krotoksiinia koskevaan tieteelliseen tutkimukseen.

Marco Sartim et al. (2018) totesivat artikkelissaan "Immunotherapeutic potential of Crotoxin", että krotoksiini on ollut viimeisten 80 vuoden aikana yksi eniten tutkituista käärmeen myrkkyistä eristetyistä toksiineista.

Krotoksiini on eteläamerikkalaisen kalkkarokäärmeen Crotalus durissus terrificus myrkyn tärkein myrkyllinen ainesosa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että C.d.t.t:n immunomodulatiivinen vaikutus liittyy anti-inflammatoristen välittäjäaineiden tuotantoon.

Krotoksiinin ja sen alayksiköiden kyky muokata immuunijärjestelmää toi uusia näkökulmia mahdollisina terapeuttisina aineina.

Tutkijat tarkastelivat 161 artikkelia.

Tarkista alkuperäinen artikkeli täällä.

Mind the Graph:n käyttämät graafiset tiivistelmät

Valmistettu Mind the Graph

Kirjoittaja käytti Mind the Graph-alustaa luodakseen kaavamaisen kuvan verenkierrosta, kudos- ja solutapahtumista, joita krotoksiini ja sen alayksiköt muokkaavat tulehdusärsykkeen aikana.

Valmistettu Mind the Graph

Kirjoittaja selvitti myös yksityiskohtaisesti verenkiertoa, lymfosyyttien siirtymistä imusolmukkeisiin ja solutapahtumia, jotka liittyvät krotoksiinin ja sen alayksiköiden immunosuppressiivisiin vaikutuksiin.

Tämä on infografiikan voima!

Kirjoittajien johtopäätökset näyttävät vahvistavan tällä alalla aiemmin tehtyä työtä: "Krotoksiini pystyi tukahduttamaan HAS-immunisoitujen hiirten spesifisen anti-HSA IgG1- ja IgG2a-vasta-ainetuotannon, mikä osoittaa sen kyvyn moduloida Th1- ja Th2-vasteita", Sartim väitti.

Paperit Vaikutus ja suorituskyky

Voimme analysoida Altmetric tiedot siitä, että tässä paperissa oli enemmän viittauksia kuin 84% muita Springer Nature -lehden artikkeleita.

Lähde Crossref

Hyödynnä infografiikoiden voimaa vauhdittaaksesi ja vaikuttaa artikkeliinne myös. Kokeile Mind the Graph:tä!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit