Če ste brezplačni uporabnik storitve Mind the Graph, ste verjetno opazili, da je račun omejen. Brezplačni uporabnik ste lahko tako dolgo, kot želite, in tega vam nikoli ne bomo zaračunali. Če pa menite, da morate ustvariti bolj zapletene ilustracije za vaši vizualni abstrakti, morate nadgraditi na neomejen in premium račun. Kot naročnik imate dostop do vseh prednosti naše platforme, ki izboljšujejo vašo izkušnjo in vam omogočajo ustvarjanje zelo profesionalnih in lepih figur. Da bi vam pomagal na tej poti, sem torej izbral svoje najljubše prednosti, ki jih ima uporabnik programa mind the graph:

01. Zahtevajte nove ilustracije

Imamo že knjižnico z več tisoč znanstvenimi ilustracijami, večinoma s področja znanosti o življenju in zdravju. Vendar pa včasih potrebujete posebne ilustracije, ki jih ne morete najti nikjer, niti v mislih ne v grafu. Če se to zgodi, ne skrbite! Ilustracije na zahtevo izdelujemo brez dodatnih stroškov. Vsak teden dodajamo nove ilustracije na podlagi zahtev naših naročnikov. Naše tedenske vložke si lahko ogledate v tej seriji prispevkov: Znanstvene ilustracije tedna: Kaj je novega za vas

"Zelo mi je všeč mindthegraph! Dve stvari, ki ju zdaj pogrešam, sta inzulinsko pero in ilustracija podkožnega vbrizgavanja pri moških. To bi bilo super!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Ustvarjanje predstavitev

Komuniciranje v znanosti ni le pisanje novih člankov. Imamo seminarske predstavitve, vizualne izvlečke, kongresne plakate in predavanja. V mislih imejte torej graf, v katerem lahko ustvarite predstavitve z neomejenim številom diapozitivov in jih predstavite neposredno iz platforme. Napisal sem prispevek na blogu, v katerem bolje pojasnjujem funkcijo prezentacije in si jo lahko preberete tukaj.

Rui-predstavitev

03. Začni s predlogami

Kot znanstveniki nismo oblikovalci. Zato je težko ustvariti lepe in natančne vizualne izvlečke. Čeprav zagotavljamo vse znanstvene ilustracije, jih morajo naši uporabniki združiti in ustvariti svoje predstavitve, kar je včasih težko storiti. Vendar naročnikom ni treba začeti s praznega platna. Na voljo so vam tudi številne predloge, ki jih je mogoče urejati. Naše predloge si lahko ogledamo tukaj

rat_abdominal_1280x720

04. Uporabite neomejeno število številk

Poskusni uporabniki lahko hkrati uporabijo le 5 ilustracij, medtem ko lahko naročniki ustvarijo zapletene slike in uporabijo vse ilustracije, ki jih potrebujejo. Če morate ustvariti bolj zapleten vizualni izvleček, kot je presnovna pot, bo načrt za raziskovalce kot nalašč za vas.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Urejanje več stvaritev hkrati

Če ste naročnik in prekličete svoj načrt, vam ne bomo več zaračunavali stroškov. Ko pa se bo naročniško obdobje končalo, boste spet postali poskusni uporabnik in izgubili dostop do svojih stvaritev. Samo naročniki imajo lahko več kot eno aktivno stvaritev naenkrat. Če torej delate v dveh ali več projektih, bo načrt za raziskovalce ustrezal vašim potrebam.

06. Avtorske pravice in dovoljenja za objavo

Kot poskusni uporabnik morate navesti graf in uporabiti naš vodni znak na svojih stvaritvah. Če ste poskusni uporabnik, se vodni znak samodejno doda na vaše stvaritve. Vendar pa vam kot naročniku ni treba navajati nas ali uporabljati vodnega znaka. Seveda pa bomo veseli, če nas boste navedli v razdelku z zahvalami.

Ali so vam bile koristi všeč? Ta storitev ima minimalne stroške 9 USD/mesec ali 5 USD/mesec če se prijavite za 1 leto.

get_updated

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge