Ако сте безплатен потребител на Mind the Graph, вероятно сте забелязали, че акаунтът е ограничен. Можете да бъдете безплатен потребител толкова дълго, колкото искате, и ние никога няма да ви таксуваме за това. Ако обаче смятате, че трябва да създавате по-сложни илюстрации за вашите визуални абстракти, трябва да преминете към неограничен и премиум акаунт. Като абонат имате достъп до всички предимства на нашата платформа, за да подобрите опита си и да ви позволи да създавате много професионални и красиви фигури. И така, за да ви помогна в това пътуване, подбрах моите любими ползи от това да сте потребител на mind the graph:

01. Заявка за нови илюстрации

Вече разполагаме с библиотека с хиляди научни илюстрации, предимно от областта на науките за живота и здравето. Понякога обаче ви трябват специфични илюстрации, които не можете да намерите никъде, дори и в графиката. Ако това се случи, не се притеснявайте! Извършваме илюстрации "по поръчка" без допълнително заплащане. Всяка седмица добавяме нови илюстрации въз основа на заявки от нашите абонати. Можете да видите нашите седмични приноси в тази поредица от публикации: Научни илюстрации на седмицата: Какво е ново за вас

"Наистина обичам mindthegraph! Две неща, които липсват в момента, са инсулинова писалка, както и илюстрация на подкожно инжектиране при мъже. Това би било чудесно!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Създаване на презентации

Комуникацията в науката не се състои само в писане на нови статии. Имаме презентации на семинари, визуални резюмета, постери на конгреси и уроци. Така че, имайки предвид графиката, можете да създавате презентации с неограничен брой слайдове и да ги представяте директно от платформата. Написах публикация в блога, за да обясня по-добре функцията за презентиране и можете да го прочетете тук.

Представяне на Rui

03. Започнете от шаблони

Като учени ние не сме дизайнери. Затова е трудно да създаваме красиви и точни визуални абстракти. Въпреки че предоставяме всички научни илюстрации, нашите потребители трябва да ги комбинират и да създадат свои презентации, а това понякога може да е трудно. Не е необходимо обаче абонатите да започват от празно платно. Ние също така предоставяме много шаблони за редактиране за вас. Можем да видим нашите шаблони тук

rat_abdominal_1280x720

04. Използване на неограничен брой фигури

Пробните потребители могат да използват само 5 илюстрации едновременно, докато абонатите могат да създават сложни фигури и да използват всички необходими илюстрации. Ако трябва да създадете по-сложна визуална абстракция като метаболитен път, планът за изследователи ще бъде идеален за вас.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Редактиране на няколко творения едновременно

Ако сте абонат и се откажете от плана си, няма да бъдете таксувани. Въпреки това, когато абонаментният период приключи, ще бъдете отново пробен потребител и ще загубите достъп до вашите творения. Само абонатите могат да имат повече от едно активно творение в даден момент. Така че, ако работите в два или повече проекта, планът за изследователи ще бъде подходящ за вашите нужди.

06. Авторски права и разрешения за публикуване

Като пробен потребител трябва да цитирате графиката и да използвате нашия воден знак върху своите творения. Водният знак се добавя автоматично към творенията, ако сте пробен потребител. Като абонат обаче не е необходимо да ни цитирате или да използвате воден знак. Но, разбира се, ще се радваме, ако ни цитирате в раздела за благодарности.

Харесаха ли ви ползите? Тази услуга е с минимална цена от 9 USD/месец или 5 USD/месец ако се регистрирате за 1 година.

get_updated

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони