Als u een gratis gebruiker bent van Mind the Graphheb je waarschijnlijk gemerkt dat de account beperkt is. U kunt een gratis gebruiker zijn zolang u wilt en wij zullen u daarvoor nooit kosten in rekening brengen. Echter, als je het gevoel hebt dat je meer complex illustraties voor uw visuele samenvattingenmoet u upgraden naar een onbeperkt en premium account. Als abonnee heeft u toegang tot alle voordelen van ons platform om uw ervaring te verbeteren en u in staat te stellen zeer professionele en mooie cijfers. Dus, om u te helpen op deze reis, selecteerde ik mijn favorieten voordelen van het zijn een geest de grafiek gebruiker:

01. Nieuwe illustraties aanvragen

We hebben al een bibliotheek met duizenden wetenschappelijk illustraties, meestal van het leven wetenschap en gezond. Maar soms heb je specifieke illustraties nodig die je nergens kunt vinden, zelfs niet in de grafiek. Als dat gebeurt, geen nood! Wij maken 'on demand' illustraties zonder extra kosten. Elke week voegen wij nieuwe illustraties toe op basis van verzoeken van onze abonnees. U kunt onze wekelijkse input zien in deze postreeks: Wetenschappelijke illustraties van de week: Wat is nieuw voor u?

"Ik hou echt van mindthegraph! Twee dingen die nu nog ontbreken zijn een insulinepen en een illustratie van onderhuidse injectie bij mannen. Dat zou geweldig zijn!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Presentaties maken

Communicatie in de wetenschap is niet alleen het schrijven van nieuwe papers. We hebben seminar presentaties, visuele abstracts, congresposters en colleges. In de grafiek kunt u dus presentaties maken met een onbeperkt aantal dia's en deze rechtstreeks vanuit het platform presenteren. Ik schreef een blog post om de presetatie functie beter uit te leggen en kun je het hier lezen.

Rui-presentatie

03. Begin met sjablonen

Als wetenschappers zijn wij geen ontwerpers. Daarom is het moeilijk om mooie en nauwkeurige visuele samenvattingen te maken. Hoewel we alle wetenschappelijke illustratiesmoeten onze gebruikers ze combineren en hun presentaties maken, en dat kan soms moeilijk zijn. De abonnees hoeven echter niet vanaf een leeg canvas te beginnen. Wij stellen ook veel bewerkbare sjablonen ter beschikking. We kunnen onze sjablonen zien hier

rat_abdominal_1280x720

04. Gebruik een onbeperkt aantal cijfers

Proefgebruikers kunnen slechts 5 illustraties per keer gebruiken, terwijl abonnees complexe figuren kunnen maken en alle benodigde illustraties kunnen gebruiken. Als u een meer complexe visuele abstract als een metabolische route, zal het onderzoeksplan perfect voor u zijn.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Meerdere creaties tegelijk bewerken

Als u een abonnee bent en uw abonnement opzegt, worden ons geen kosten meer in rekening gebracht. Echter, wanneer de abonnementsperiode afloopt wordt u weer een proefgebruiker en verliest u de toegang tot uw creaties. Alleen abonnees kunnen meer dan één actieve creatie tegelijk hebben. Dus, als u in twee of meer projecten werkt, zal het researcher plan aan uw behoeften voldoen.

06. Auteursrecht en publicatietoestemmingen

Als proefgebruiker moet u rekening houden met de grafiek en ons watermerk gebruiken op uw creaties. Het watermerk wordt automatisch toegevoegd aan de creaties als u een proefgebruiker bent. Als abonnee hoeft u ons echter niet te citeren of een watermerk te gebruiken. Maar we zijn natuurlijk blij als u ons vermeldt in de dankbetuigingen.

Heb je genoten van de voordelen? Deze dienst heeft een minimale kostprijs van 9 USD/Maand of 5 USD/Maand als je je inschrijft voor 1 jaar.

get_updated

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen