Als je een gratis gebruiker bent van Mind the Graph, heb je waarschijnlijk gemerkt dat het account beperkt is. Je kunt een gratis gebruiker zijn zo lang als je wilt en we zullen je daar nooit kosten voor in rekening brengen. Echter, als je het gevoel hebt dat je complexere illustraties moet maken voor uw visuele samenvattingenmoet je upgraden naar een onbeperkt en premium account. Als abonnee heeft u toegang tot alle voordelen van ons platform om uw ervaring te verbeteren en u in staat te stellen zeer professionele en mooie figuren te maken. Dus, om u te helpen op deze reis, heb ik mijn favorieten voordelen van het zijn een mind the graph gebruiker geselecteerd:

01. Nieuwe illustraties aanvragen

We hebben al een bibliotheek met duizenden wetenschappelijke illustraties, meestal van levenswetenschappen en gezond. Maar soms hebt u specifieke illustraties nodig die u nergens kunt vinden, zelfs niet in de grafiek. Als dat gebeurt, geen nood! Wij doen 'on demand' illustraties zonder extra kosten. Elke week voegen wij nieuwe illustraties toe op basis van verzoeken van onze abonnees. U kunt onze wekelijkse input zien in deze postreeks: Wetenschappelijke illustraties van de week: Wat is nieuw voor u?

"Ik hou echt van mindthegraph! Twee dingen die nu nog ontbreken zijn een insulinepen en een illustratie van onderhuidse injectie bij mannen. Dat zou geweldig zijn!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Presentaties maken

Communicatie in de wetenschap is niet alleen het schrijven van nieuwe papers. We hebben seminarpresentaties, visuele abstracts, congresposters en colleges. Met het oog op de grafiek kun je dus presentaties maken met een onbeperkt aantal dia's en deze rechtstreeks vanuit het platform presenteren. Ik schreef een blogpost om de presentatiefunctie beter uit te leggen en kun je het hier lezen.

Rui-presentatie

03. Begin met sjablonen

Als wetenschappers zijn wij geen ontwerpers. Daarom is het moeilijk om mooie en nauwkeurige visuele samenvattingen te maken. Hoewel wij alle wetenschappelijke illustraties leveren, moeten onze gebruikers ze combineren en hun presentaties maken, en dat kan soms moeilijk zijn. De abonnees hoeven echter niet vanaf een leeg canvas te beginnen. Wij stellen ook veel bewerkbare sjablonen ter beschikking. We kunnen onze sjablonen zien hier

rat_abdominal_1280x720

04. Gebruik een onbeperkt aantal cijfers

Proefgebruikers kunnen slechts 5 illustraties per keer gebruiken, terwijl abonnees complexe figuren kunnen maken en alle benodigde illustraties kunnen gebruiken. Als u een complexer visueel abstract als een metabolisch pad moet maken, is het plan voor onderzoekers perfect voor u.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Meerdere creaties tegelijk bewerken

Als u een abonnee bent en uw abonnement opzegt, worden ons geen kosten meer in rekening gebracht. Echter, wanneer de abonnementsperiode afloopt wordt u weer een proefgebruiker en verliest u de toegang tot uw creaties. Alleen abonnees kunnen meer dan één actieve creatie tegelijk hebben. Dus, als u in twee of meer projecten werkt, zal het researcher plan aan uw behoeften voldoen.

06. Auteursrecht en publicatietoestemmingen

Als proefgebruiker moet u rekening houden met de grafiek en ons watermerk gebruiken op uw creaties. Het watermerk wordt automatisch toegevoegd aan de creaties als u een proefgebruiker bent. Als abonnee hoeft u ons echter niet te citeren of een watermerk te gebruiken. Maar we zijn natuurlijk blij als u ons vermeldt in de dankbetuigingen.

Heb je genoten van de voordelen? Deze dienst heeft een minimale kostprijs van 9 USD/Maand of 5 USD/Maand als je je inschrijft voor 1 jaar.

get_updated

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen