Dacă sunteți un utilizator gratuit al Mind the Graph, probabil că ați observat că contul este limitat. Puteți fi utilizator gratuit cât timp doriți și nu vă vom percepe niciodată taxe pentru asta. Cu toate acestea, dacă simțiți că aveți nevoie să creați ilustrații mai complexe pentru abstractele tale vizuale, ar trebui să faceți upgrade la un cont nelimitat și premium. În calitate de abonat, aveți acces la toate avantajele platformei noastre pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a vă permite să creați figuri foarte profesionale și frumoase. Așadar, pentru a vă ajuta în această călătorie, am selectat beneficiile mele preferate de a fi utilizator mind the graph:

01. Solicitați noi ilustrații

Avem deja o bibliotecă cu mii de ilustrații științifice, majoritatea din domeniul științelor vieții și al sănătății. Cu toate acestea, uneori aveți nevoie de o ilustrație specifică pe care nu o puteți găsi nicăieri, nici măcar în minte graficul. Dacă se întâmplă asta, nu vă faceți griji! Facem ilustrații "la cerere", fără costuri suplimentare. În fiecare săptămână adăugăm noi ilustrații pe baza solicitărilor abonaților noștri. Puteți vedea intrările noastre săptămânale în această serie de postări: Ilustrațiile științifice ale săptămânii: Ce este nou pentru dumneavoastră

"Îmi place foarte mult mindthegraph! Două lucruri care lipsesc în acest moment ar fi un stilou de insulină, precum și o ilustrație a injecției subcutanate la bărbați. Ar fi grozav!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Creați prezentări

Comunicarea în știință nu înseamnă doar scrierea de noi lucrări. Avem prezentări de seminar, rezumate vizuale, postere de congres și cursuri. Așadar, având în vedere graficul, puteți crea prezentări cu un număr nelimitat de slide-uri și le puteți prezenta direct de pe platformă. Am scris o postare pe blog pentru a explica mai bine funcția de presetare și îl puteți citi aici.

Rui-prezentare

03. Începeți de la șabloane

În calitate de oameni de știință, nu suntem designeri. Prin urmare, este greu să creăm abstracte vizuale frumoase și precise. Deși noi furnizăm toate ilustrațiile științifice, utilizatorii noștri trebuie să le combine și să creeze prezentările lor, iar uneori poate fi greu de făcut acest lucru. Cu toate acestea, abonații nu trebuie să pornească de la o pânză albă. De asemenea, vă punem la dispoziție multe șabloane editabile. Putem vedea șabloanele noastre aici

rat_abdominal_1280x720

04. Utilizați un număr nelimitat de cifre

Utilizatorii de probă pot folosi doar 5 ilustrații în același timp, în timp ce abonații pot crea figuri complexe și pot folosi toate ilustrațiile de care au nevoie. Dacă aveți nevoie să creați un abstract vizual mai complex ca o cale metabolică, planul pentru cercetători va fi perfect pentru dvs.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Editați mai multe creații în același timp

Dacă sunteți abonat și vă anulați planul, nu vom mai fi taxați. Cu toate acestea, când perioada de abonament se va încheia, veți redeveni utilizator de probă și veți pierde accesul la creațiile dumneavoastră. Numai abonații pot avea mai mult de o creație activă în același timp. Așadar, dacă lucrați la două sau mai multe proiecte, planul pentru cercetători se va potrivi nevoilor dumneavoastră.

06. Drepturi de autor și autorizații de publicare

În calitate de utilizator de probă, trebuie să citați graficul și să folosiți filigranul nostru pe creațiile dumneavoastră. Filigranul este adăugat automat la creații dacă sunteți utilizator de probă. Cu toate acestea, în calitate de abonat, nu trebuie să ne citați sau să folosiți filigranul. Dar, bineînțeles, vom fi bucuroși dacă ne citați în secțiunea de mulțumiri.

Ți-au plăcut beneficiile? Acest serviciu are un cost minim de 9 USD/lună sau 5 USD/lună dacă vă înscrieți pentru 1 an.

get_updated

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane