Hvis du er gratis bruger af Mind the Graph, har du sikkert bemærket, at din konto er begrænset. Du kan være gratis bruger, så længe du vil, og vi vil aldrig opkræve dig for det. Men hvis du føler, at du har brug for at skabe mere komplekse illustrationer til dine visuelle abstraktionerbør du opgradere til en ubegrænset premium-konto. Som abonnent har du adgang til alle fordelene ved vores platform for at forbedre din oplevelse og give dig mulighed for at skabe meget professionelle og smukke figurer. Så for at hjælpe dig på vej har jeg udvalgt mine favoritfordele ved at være mind the graph-bruger:

01. Anmod om nye illustrationer

Vi har allerede et bibliotek med tusindvis af videnskabelige illustrationer, mest inden for biovidenskab og sundhed. Men nogle gange har du brug for en bestemt illustration, som du ikke kan finde nogen steder, ikke engang i grafen. Hvis det sker, skal du ikke bekymre dig! Vi laver 'on demand'-illustrationer uden ekstra omkostninger. Hver uge tilføjer vi nye illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter. Du kan se vores ugentlige input i denne indlægsserie: Ugens videnskabelige illustrationer: Hvad er nyt for dig?

"Jeg elsker virkelig mindthegraph! To ting, der mangler lige nu, ville være en insulinpen samt en illustration af subkutan injektion hos mænd. Det ville være fantastisk!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Lav præsentationer

Kommunikation inden for videnskab er ikke bare at skrive nye artikler. Vi har seminarpræsentationer, visuelle abstracts, kongresplakater og undervisning. Så med grafen i tankerne kan du oprette præsentationer med et ubegrænset antal slides og præsentere dem direkte fra platformen. Jeg skrev et blogindlæg for bedre at forklare præsentationsfunktionen og kan du læse den her.

Rui-præsentation

03. Start fra skabeloner

Som forskere er vi ikke designere. Derfor er det svært at skabe smukke og præcise visuelle abstracts. Selvom vi leverer alle de videnskabelige illustrationer, skal vores brugere kombinere dem og skabe deres præsentationer, og det kan nogle gange være svært at gøre. Abonnenterne behøver dog ikke at starte fra et blankt lærred. Vi leverer også mange redigerbare skabeloner til dig. Vi kan se vores skabeloner her

rat_abdominal_1280x720

04. Brug et ubegrænset antal figurer

Prøvebrugere kan kun bruge 5 illustrationer ad gangen, mens abonnenter kan skabe komplekse figurer og bruge alle de illustrationer, de har brug for. Hvis du har brug for at skabe et mere komplekst visuelt abstrakt som en metabolisk vej, vil forskerplanen være perfekt for dig.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Rediger flere kreationer på samme tid

Hvis du er abonnent og opsiger dit abonnement, vil vi ikke længere blive opkrævet penge. Men når abonnementsperioden udløber, bliver du prøvebruger igen og mister adgangen til dine kreationer. Kun abonnenter kan have mere end én aktiv kreation ad gangen. Så hvis du arbejder på to eller flere projekter, vil forskerabonnementet passe til dine behov.

06. Copyright og udgivelsestilladelser

Som prøvebruger skal du huske at citere grafen og bruge vores vandmærke på dine kreationer. Vandmærket tilføjes automatisk til dine kreationer, hvis du er prøvebruger. Men som abonnent behøver du ikke at citere os eller bruge vandmærke. Men vi vil selvfølgelig blive glade, hvis du nævner os i afsnittet med taksigelser.

Er du vild med fordelene? Denne service har en minimumspris på 9 USD/måned eller 5 USD/måned hvis du tilmelder dig for 1 år.

get_updated

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner