Om du är en gratisanvändare av Mind the Graph har du förmodligen märkt att kontot är begränsat. Du kan vara en gratisanvändare så länge du vill och vi kommer aldrig att debitera dig för det. Men om du känner att du behöver skapa mer komplexa illustrationer för dina visuella abstraktioner, bör du uppgradera till ett obegränsat och premiumkonto. Som prenumerant har du tillgång till alla fördelar med vår plattform för att förbättra din upplevelse och låta dig skapa mycket professionella och vackra figurer. Så för att hjälpa dig på vägen har jag valt ut mina favoritfördelar med att vara en mind the graph-användare:

01. Begära nya illustrationer

Vi har redan ett bibliotek med tusentals vetenskapliga illustrationer, främst inom biovetenskap och hälsa. Ibland behöver du dock en specifik illustration som du inte kan hitta någonstans, inte ens i grafen. Om det händer, oroa dig inte! Vi gör illustrationer "on demand" utan extra kostnad. Varje vecka lägger vi till nya illustrationer baserat på förfrågningar från våra prenumeranter. Du kan se våra veckovisa inputs i den här inläggsserien: Veckans vetenskapliga illustrationer: Vad är nytt för dig?

"Jag älskar verkligen mindthegraph! Två saker som saknas just nu skulle vara en insulinpenna samt en illustration av subkutan injektion hos män. Det skulle vara toppen!"

untitled-creation63235-1024x768 (1)

02. Skapa presentationer

Vetenskaplig kommunikation handlar inte bara om att skriva nya artiklar. Vi har seminariepresentationer, visuella sammanfattningar, kongressaffischer och kurser. Så med grafen i åtanke kan du skapa presentationer med ett obegränsat antal bilder och presentera dem direkt från plattformen. Jag skrev ett blogginlägg för att förklara förinställningsfunktionen bättre och kan du läsa den här.

Rui-presentation

03. Börja från mallar

Som forskare är vi inte designers. Därför är det svårt att skapa vackra och korrekta visuella abstraktioner. Även om vi tillhandahåller alla vetenskapliga illustrationer måste våra användare kombinera dem och skapa sina presentationer och det kan vara svårt att göra det ibland. Prenumeranterna behöver dock inte börja från en tom duk. Vi tillhandahåller också många redigerbara mallar för dig. Vi kan se våra mallar här

rat_abdominal_1280x720

04. Använd ett obegränsat antal siffror

Trial-användare kan bara använda 5 illustrationer åt gången medan prenumeranter kan skapa komplexa figurer och använda alla illustrationer de behöver. Om du behöver skapa en mer komplex visuell abstraktion som en metabolisk väg, kommer forskarplanen att vara perfekt för dig.

template_receptors_1280x720 (1)

05. Redigera flera skapelser samtidigt

Om du är prenumerant och säger upp din prenumeration kommer vi inte längre att debiteras. När abonnemangsperioden löper ut blir du dock testanvändare igen och förlorar åtkomsten till dina skapelser. Endast prenumeranter kan ha mer än en aktiv skapelse åt gången. Så om du arbetar i två eller flera projekt kommer forskarplanen att passa dina behov.

06. Upphovsrätt och publiceringstillstånd

Som testanvändare måste du hänvisa till grafen och använda vår vattenstämpel på dina skapelser. Vattenstämpeln läggs automatiskt till i skapelserna om du är testanvändare. Som prenumerant behöver du dock inte citera oss eller använda vattenstämpel. Men vi blir naturligtvis glada om du citerar oss i avsnittet med erkännanden.

Älskade du fördelarna? Denna tjänst har en minimikostnad på 9 USD/Månad eller 5 USD/Månad om du tecknar dig för 1 år.

get_updated

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar