Parijs, Frankrijk & San Diego, CA (27 oktober 2016) - AgileBio, een toonaangevende wereldwijde leverancier van samenwerkingstools die de onderzoeksproductiviteit en traceerbaarheid verbeteren voor wetenschappelijke teams in de industrie en de academische wereld en Mind the Graph, de leider van creatieve life sciences infographics, kondigde vandaag een technologisch partnerschap en integratie aan.
Het partnerschap voorziet in een nieuwe wetenschappelijke communicatieplugin voor het LabCollector Electronic Lab Notebook.

AgileBio kondigt technologiepartnerschap en integratie met Mind the Graph aan

Electronic Lab Notebook (ELN), voor wie het kent, stelt onderzoekers in staat experimenten te documenteren, te delen en te doorzoeken. Op die manier kunnen labhoofden de lopende projecten in het lab, die online toegankelijk zijn en onder collega's worden gedeeld, efficiënter beheren en volgen. Ze kunnen niet alleen hun experimenten annoteren, maar ook een gezamenlijk netwerk opbouwen van gedeelde bronnen (het delen van experimenten, protocollen, reagentia & benodigdheden, cellijnen, primers enz.

Aangezien beslissingen worden genomen op basis van lab informatie, kan een betrouwbaar systeem dat dient als uw lab informatie repository u in staat stellen om betere en snellere beslissingen te nemen. Samen met de Mind the Graph infographics, kunnen LabCollector ELN gebruikers krachtige visuele berichten leveren aan hun medewerkers over hun experimenten en de impact ervan.

Mind the Graph is een online platform dat helpt bij het creëren van professionele kwaliteit beelden, met ongelooflijke illustraties gemaakt door wetenschappers voor wetenschappers. Mind the Graph infographics stelt onderzoekers in staat om krachtige berichten te leveren in posters, artikelen, presentaties en nu in LabCollector ELN het creëren van meer zichtbaarheid van hun onderzoek. Mind the Graph heeft exclusieve wetenschappelijke inhoud van hoog niveau met meer dan 3.000 wetenschappelijke illustraties en als je niet vindt wat je zoekt kun je het gemakkelijk zelf maken of vragen om on demand diensten.

AgileBio en Mind the Graph geloven dat dit partnerschap wetenschappers krachtige instrumenten zal bieden door de samenwerking en communicatie binnen de wetenschappelijke gemeenschap te verbeteren.

Pierre Rodrigues, de oprichter van AgileBio zegt: "Wetenschappelijke samenwerking zit in het hart van LabCollector en Mind the Graph oplossingen. Wij geloven dat het versterken van de communicatie en samenwerking in het lab met het LabCollector ELN is wat de wetenschap nodig heeft, de samenwerking met de Mind the Graph infographics zal communicatie mogelijk maken door middel van krachtige visuele tools in het lab en ook buiten het lab, in uw posters en presentaties ".

"Fabricio Pamplona, oprichter van Mind the Graph: "we zijn enthousiast om deze nieuwe integratie met LabCollector te lanceren, omdat het ons platform brengt waar het nodig is. Ons waardevoorstel is om wetenschap visueler en minder ingewikkeld te maken.

Tot nu toe hebben onze klanten Mind the Graph gebruikt om grafische samenvattingen en presentaties te maken, maar ik geloof echt dat het nuttig kan zijn in eerdere onderzoeksfasen, van lab protocollen en experiment schema's. Het vergroten van het begrip van een lab protocol kan tijd en geld besparen, wat zo schaars is in ons leven.

Daarom is dit partnerschap zo bijzonder."

Over Mind the Graph

Mind the Graph is een infographic platform waarmee studenten en professoren aantrekkelijke figuren kunnen maken voor hun papers en lessen. Het platform combineert een uitgebreide bibliotheek van wetenschappelijke illustraties met een intuïtieve online interface. Gebruik Mind the Graph en maak krachtige cijfers die de zichtbaarheid en het begrip van uw wetenschap te verhogen tot een breder.

Over AgileBio

AgileBio is een leider in het leveren van samenwerkingstools die de onderzoeksproductiviteit en traceerbaarheid verbeteren aan wetenschappelijke teams in de industrie en de academische wereld. De missie van AgileBio is om flexibele en innovatieve software te ontwikkelen, zoals ons hoofdproduct LabCollector, en zo onderzoeksteams te veranderen in meer flexibele structuren. LabCollector is een unieke op intranet gebaseerde software, die een gecentraliseerd beheer van al uw labgegevens mogelijk maakt. Door LabCollector te gebruiken, kunnen labteams profiteren van efficiënte informatiedeling en toegang. AgileBio bouwt en implementeert ook aangepaste en verpakte IT-oplossingen die voldoen aan de vraag van sterk concurrerende bedrijven en laboratoria. Onze klanten wenden zich keer op keer tot ons omdat ze erop vertrouwen dat we de zaken vanaf het begin goed aanpakken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van AgileBio, kunt u zich aanmelden voor hun nieuwsbrief op www.labcollector.com/ . Vragen van de media kunnen worden gericht aan marketing@agilebio.com

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen