Paris, Frankrig & San Diego, Californien (27. oktober 2016) - AgileBio, en førende global leverandør af samarbejdsværktøjer, der forbedrer forskningsproduktiviteten og sporbarheden for forskerteams i industrien og den akademiske verden, og Mind the Graphder er førende inden for kreativ infografik til biovidenskab, annoncerede i dag et teknologisk partnerskab og integration.
Partnerskabet giver et nyt plugin til videnskabelig kommunikation til LabCollector Electronic Lab Notebook.

AgileBio annoncerer teknologipartnerskab og integration med Mind the Graph

Electronic Lab Notebook (ELN), for dem der kender det, giver forskere mulighed for at dokumentere, dele og søge i eksperimenter. På den måde kan laboratorieledere mere effektivt styre og følge de aktuelle projekter i laboratoriet, som er tilgængelige online og deles mellem kolleger. De kan ikke kun kommentere deres eksperimenter, men også opbygge et samarbejdsnetværk af delte ressourcer (dele eksperimenter, protokoller, reagenser og forsyninger, cellelinjer, primere osv.) og forbinde deres prøver, reagenser, cellelinjer, primere og mange andre i deres eksperimentelle kontekst.

Da de beslutninger, der træffes, er baseret på laboratorieinformation, kan et pålideligt system, der fungerer som dit laboratorieinformationslager, gøre det muligt for dig at træffe bedre og hurtigere beslutninger. Sammen med Mind the Graph-infografikkerne kan LabCollector ELN-brugere levere stærke visuelle budskaber til deres samarbejdspartnere om deres eksperimenter og deres indvirkning.

Mind the Graph er en online platform, der hjælper dig med at skabe billeder i professionel kvalitet med utrolige illustrationer lavet af forskere til forskere. Mind the Graph infografik giver forskere mulighed for at levere stærke budskaber i plakater, artikler, præsentationer og nu i LabCollector ELN, hvilket skaber mere synlighed af deres forskning. Mind the Graph har eksklusivt videnskabeligt indhold på højt niveau med over 3.000 videnskabelige illustrationer, og hvis du ikke finder det, du leder efter, kan du nemt lave det selv eller bede om on demand-tjenester.

AgileBio og Mind the Graph mener, at dette partnerskab vil give forskere effektive værktøjer ved at forbedre samarbejde og kommunikation inden for det videnskabelige samfund.

Pierre Rodrigues, grundlægger af AgileBio, siger: "Videnskabeligt samarbejde er kernen i LabCollector og Mind the Graph's løsninger. Vi mener, at styrkelse af kommunikation og samarbejde i laboratoriet med LabCollector ELN er, hvad videnskaben har brug for, og partnerskabet med Mind the Graph's infografik vil muliggøre kommunikation gennem kraftfulde visuelle værktøjer i laboratoriet og også uden for laboratoriet, i dine plakater og præsentationer."

"Fabricio Pamplona, grundlægger af Mind the Graph: "Vi er begejstrede for at lancere denne nye integration med LabCollector, da den bringer vores platform derhen, hvor der er brug for den. Vores værdiforslag er at gøre videnskaben mere visuel og mindre kompliceret.

Indtil videre har vores kunder brugt Mind the Graph til at skabe grafiske abstracts og præsentationer, men jeg tror virkelig, at det kan være nyttigt på tidligere forskningsstadier, fra laboratorieprotokoller og forsøgsplaner. At øge forståelsen af en laboratorieprotokol kan spare tid og penge, som er så knappe i vores liv.

Det er derfor, dette partnerskab er så specielt."

Om Mind the Graph

Mind the Graph er en infografikplatform, der giver studerende og professorer mulighed for at skabe attraktive figurer til deres opgaver og undervisning. Platformen kombinerer et omfattende bibliotek af videnskabelige illustrationer med et intuitivt online interface. Brug Mind the Graph og skab stærke figurer, der øger synligheden og forståelsen af din videnskab til et bredere publikum.

Om AgileBio

AgileBio er førende inden for levering af samarbejdsværktøjer, der forbedrer forskningsproduktiviteten og sporbarheden for forskerhold i industrien og den akademiske verden. AgileBios mission er at udvikle fleksibel og innovativ software, såsom vores hovedprodukt, LabCollector, og dermed gøre forskerteams til mere agile strukturer. LabCollector er en unik intranetbaseret software, der giver mulighed for centraliseret styring af alle dine laboratoriedata. Ved at bruge LabCollector kan laboratorieteams drage fordel af effektiv informationsdeling og adgang. AgileBio bygger og implementerer også skræddersyede og pakkede IT-løsninger, der opfylder kravene fra meget konkurrencedygtige virksomheder og laboratorier. Vores kunder henvender sig til os igen og igen, fordi de stoler på, at vi gør tingene rigtigt fra starten.

Hvis du vil holde dig opdateret med de seneste nyheder fra AgileBio, kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev på www.labcollector.com/ . Pressehenvendelser kan rettes til marketing@agilebio.com

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner