Pariisi, Ranska & San Diego, CA (27. lokakuuta 2016) - AgileBio, johtava maailmanlaajuinen yhteistyövälineiden toimittaja, joka parantaa tutkimuksen tuottavuutta ja jäljitettävyyttä teollisuuden ja korkeakoulujen tutkijaryhmille, ja Mind the Graph, johtava biotieteiden infografiikan tuottaja, ilmoitti tänään teknologiakumppanuudesta ja integraatiosta.
Kumppanuus tarjoaa uuden tieteellisen viestinnän lisäosan LabCollector Electronic Lab Notebookiin.

AgileBio ilmoittaa teknologiakumppanuudesta ja integraatiosta Mind the Graph:n kanssa

Elektroninen laboratoriokirja (ELN, Electronic Lab Notebook) on tuttu, ja sen avulla tutkijat voivat dokumentoida, jakaa ja etsiä kokeita. Tällä tavoin laboratorion johtajat voivat hallita ja seurata tehokkaammin laboratorion käynnissä olevia hankkeita, jotka ovat saatavilla verkossa ja jaettavissa kollegoiden kesken. He voivat paitsi kommentoida kokeitaan myös rakentaa yhteisten resurssien yhteistyöverkoston (kokeiden, protokollien, reagenssien ja tarvikkeiden, solulinjojen, alukkeiden jne. jakaminen) ja yhdistää näytteet, reagenssit, solulinjat, alukkeet ja monet muut kokeilukontekstiinsa.

Koska tehdyt päätökset perustuvat laboratoriotietoihin, luotettava järjestelmä laboratoriotietovarastona voi auttaa sinua tekemään parempia ja nopeampia päätöksiä. Yhdessä Mind the Graph-infografiikan kanssa LabCollector ELN:n käyttäjät voivat välittää yhteistyökumppaneilleen tehokkaita visuaalisia viestejä kokeistaan ja niiden vaikutuksista.

Mind the Graph on verkkoalusta, joka auttaa sinua luomaan ammattimaisia kuvia, joissa on uskomattomia kuvituksia, jotka tutkijat ovat tehneet tutkijoille. Mind the Graph-infografiikan avulla tutkijat voivat välittää tehokkaita viestejä postereissa, artikkeleissa, esityksissä ja nyt myös LabCollector ELN:ssä, mikä lisää heidän tutkimuksensa näkyvyyttä. Mind the Graph:llä on eksklusiivista korkeatasoista tieteellistä sisältöä, jossa on yli 3 000 tieteellistä kuvitusta, ja jos et löydä etsimääsi kuvitusta, voit helposti tehdä sen itse tai pyytää tilauspalveluja.

AgileBio ja Mind the Graph uskovat, että tämä kumppanuus tuo tutkijoille tehokkaita työkaluja tehostamalla yhteistyötä ja viestintää tiedeyhteisön sisällä.

AgileBion perustaja Pierre Rodrigues sanoo: "Tieteellinen yhteistyö on LabCollectorin ja Mind the Graph-ratkaisujen ydin. Uskomme, että viestinnän ja yhteistyön vahvistaminen laboratoriossa LabCollector ELN:n avulla on se, mitä tiede tarvitsee. Kumppanuus Mind the Graph-infografiikan kanssa mahdollistaa viestinnän tehokkaiden visuaalisten työkalujen avulla laboratoriossa ja myös sen ulkopuolella, postereissa ja esityksissä "

Fabricio Pamplona, Mind the Graph:n perustaja: "Olemme innoissamme tästä uudesta integraatiosta LabCollectorin kanssa, sillä se tuo alustamme sinne, missä sitä tarvitaan." Arvoehdotuksemme on tehdä tieteestä visuaalisempaa ja vähemmän monimutkaista.

Toistaiseksi asiakkaamme ovat käyttäneet Mind the Graph:tä graafisten tiivistelmien ja esitysten luomiseen, mutta uskon todella, että se voi olla hyödyllinen myös aiemmissa tutkimusvaiheissa, kuten laboratorioprotokollien ja koesuunnitelmien laatimisessa. Laboratorioprotokollan ymmärtämisen lisääminen voi säästää aikaa ja rahaa, joita on elämässämme niin vähän.

Siksi tämä kumppanuus on niin erityinen."

Tietoja Mind the Graph:stä

Mind the Graph on infografiikka-alusta, jonka avulla opiskelijat ja professorit voivat luoda houkuttelevia lukuja papereihinsa ja luokkiinsa. Alustassa yhdistyvät laaja tieteellisten kuvitusten kirjasto ja intuitiivinen online-käyttöliittymä. Käytä Mind the Graph:tä ja luo tehokkaita lukuja, jotka lisäävät tieteen näkyvyyttä ja ymmärrettävyyttä laajemmalle.

Tietoa AgileBiosta

AgileBio on johtava toimittaja, joka tarjoaa yhteistyövälineitä, jotka parantavat tutkimuksen tuottavuutta ja jäljitettävyyttä teollisuuden ja korkeakoulujen tutkijatiimeille. AgileBion tehtävänä on kehittää joustavia ja innovatiivisia ohjelmistoja, kuten päätuotteemme LabCollector, ja siten muuttaa tutkimusryhmät ketterämmiksi rakenteiksi. LabCollector on ainutlaatuinen intranet-pohjainen ohjelmisto, joka mahdollistaa kaikkien laboratoriotietojen keskitetyn hallinnan. LabCollectoria käyttämällä laboratoriot voivat hyötyä tehokkaasta tiedon jakamisesta ja saatavuudesta. AgileBio rakentaa ja toteuttaa myös räätälöityjä ja paketoituja IT-ratkaisuja, jotka vastaavat erittäin kilpailukykyisten yritysten ja laboratorioiden vaatimuksiin. Asiakkaamme kääntyvät puoleemme kerta toisensa jälkeen, koska he luottavat siihen, että hoidamme asiat alusta alkaen oikein.

Jos haluat pysyä ajan tasalla AgileBion uusimmista uutisista, tilaa heidän uutiskirjeensä osoitteessa www.labcollector.com/ . Tiedotusvälineiden tiedustelut voi osoittaa osoitteeseen marketing@agilebio.com.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit