Παρίσι, Γαλλία & Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (27 Οκτωβρίου 2016) - AgileBio, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος συνεργατικών εργαλείων που ενισχύουν την παραγωγικότητα της έρευνας και την ιχνηλασιμότητα σε επιστημονικές ομάδες στη βιομηχανία και την ακαδημαϊκή κοινότητα και Mind the Graph, ο ηγέτης των δημιουργικών infographics για τις επιστήμες της ζωής, ανακοίνωσε σήμερα μια τεχνολογική συνεργασία και ολοκλήρωση.
Η συνεργασία παρέχει ένα νέο πρόσθετο επιστημονικής επικοινωνίας για το LabCollector Electronic Lab Notebook.

Η AgileBio ανακοινώνει τεχνολογική συνεργασία και ενσωμάτωση με την Mind the Graph

Το Electronic Lab Notebook (ELN), για όσους το γνωρίζουν, επιτρέπει στους ερευνητές να τεκμηριώνουν, να μοιράζονται και να αναζητούν πειράματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπεύθυνοι εργαστηρίων μπορούν να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν πιο αποτελεσματικά τα τρέχοντα έργα στο εργαστήριο, τα οποία είναι προσβάσιμα στο διαδίκτυο και μοιράζονται μεταξύ των συναδέλφων. Όχι μόνο μπορούν να σχολιάζουν τα πειράματά τους, αλλά και να δημιουργούν ένα συνεργατικό δίκτυο κοινών πόρων (κοινή χρήση πειραμάτων, πρωτοκόλλων, αντιδραστηρίων & αναλωσίμων, κυτταρικών σειρών, εκκινητών κ.λπ...) και να συνδέουν τα δείγματα, τα αντιδραστήρια, τις κυτταρικές σειρές, τους εκκινητές και πολλά άλλα στο πειραματικό τους πλαίσιο.

Καθώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται βασίζονται σε εργαστηριακές πληροφορίες, η ύπαρξη ενός αξιόπιστου συστήματος που θα χρησιμεύσει ως αποθετήριο εργαστηριακών πληροφοριών μπορεί να σας επιτρέψει να λαμβάνετε καλύτερες και ταχύτερες αποφάσεις. Μαζί με τα infographics του Mind the Graph, οι χρήστες του LabCollector ELN μπορούν να παραδώσουν ισχυρά οπτικά μηνύματα στους συνεργάτες τους σχετικά με τα πειράματά τους και τον αντίκτυπό τους.

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σας βοηθάει να δημιουργήσετε εικόνες επαγγελματικής ποιότητας, με απίστευτες εικονογραφήσεις από επιστήμονες για επιστήμονες. Τα infographics του Mind the Graph επιτρέπουν στους ερευνητές να μεταφέρουν ισχυρά μηνύματα σε αφίσες, άρθρα, παρουσιάσεις και τώρα στο LabCollector ELN δημιουργώντας μεγαλύτερη προβολή της έρευνάς τους. Το Mind the Graph διαθέτει αποκλειστικό επιστημονικό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου με πάνω από 3.000 επιστημονικές εικονογραφήσεις και αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε μόνοι σας ή να ζητήσετε υπηρεσίες κατά παραγγελία.

Το AgileBio και το Mind the Graph πιστεύουν ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει ισχυρά εργαλεία στους επιστήμονες ενισχύοντας τις συνεργασίες και την επικοινωνία εντός της επιστημονικής κοινότητας.

Ο Pierre Rodrigues, ιδρυτής της AgileBio, αναφέρει: "Η επιστημονική συνεργασία βρίσκεται στο επίκεντρο των λύσεων LabCollector και Mind the Graph. Πιστεύουμε ότι η ενίσχυση της επικοινωνίας και της συνεργασίας στο εργαστήριο με το LabCollector ELN είναι αυτό που χρειάζεται η επιστήμη, η συνεργασία με τα infographics του Mind the Graph θα επιτρέψει την επικοινωνία μέσω ισχυρών οπτικών εργαλείων μέσα στο εργαστήριο αλλά και πέρα από το εργαστήριο, στις αφίσες και τις παρουσιάσεις σας "

"Fabricio Pamplona, ιδρυτής της Mind the Graph: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτή τη νέα ενσωμάτωση με το LabCollector, καθώς φέρνει την πλατφόρμα μας εκεί που χρειάζεται. Η αξιακή μας πρόταση είναι να κάνουμε την επιστήμη πιο οπτική και λιγότερο περίπλοκη.

Μέχρι στιγμής, οι πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει το Mind the Graph για τη δημιουργία γραφικών περιλήψεων και παρουσιάσεων, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να είναι χρήσιμο σε προηγούμενα στάδια της έρευνας, από τα εργαστηριακά πρωτόκολλα και τα σχέδια πειραμάτων. Η αύξηση της κατανόησης ενός εργαστηριακού πρωτοκόλλου μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, τα οποία είναι τόσο σπάνια στη ζωή μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η συνεργασία είναι τόσο ξεχωριστή".

Σχετικά με το Mind the Graph

Το Mind the Graph είναι μια πλατφόρμα infographic που επιτρέπει σε φοιτητές και καθηγητές να δημιουργούν ελκυστικά στοιχεία για τις εργασίες και τα μαθήματά τους. Η πλατφόρμα συνδυάζει μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη επιστημονικών απεικονίσεων με μια διαισθητική διαδικτυακή διεπαφή. Χρησιμοποιήστε το Mind the Graph και δημιουργήστε ισχυρά σχήματα που αυξάνουν την προβολή και την κατανόηση της επιστήμης σας σε ένα ευρύτερο.

Σχετικά με την AgileBio

Η AgileBio είναι ηγέτης στην παροχή συνεργατικών εργαλείων που ενισχύουν την παραγωγικότητα της έρευνας και την ιχνηλασιμότητα σε επιστημονικές ομάδες στη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο. Αποστολή της AgileBio είναι να αναπτύσσει ευέλικτο και καινοτόμο λογισμικό, όπως το κύριο προϊόν μας, το LabCollector, και έτσι να μετατρέπει τις ερευνητικές ομάδες σε πιο ευέλικτες δομές. Το LabCollector είναι ένα μοναδικό λογισμικό βασισμένο στο Intranet, που επιτρέπει την κεντρική διαχείριση όλων των εργαστηριακών σας δεδομένων. Με τη χρήση του LabCollector, οι εργαστηριακές ομάδες μπορούν να επωφεληθούν από την αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών και την πρόσβαση σε αυτές. Η AgileBio κατασκευάζει και υλοποιεί επίσης εξατομικευμένες και συσκευασμένες λύσεις πληροφορικής που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των άκρως ανταγωνιστικών εταιρειών και εργαστηρίων. Οι πελάτες μας απευθύνονται σε εμάς ξανά και ξανά επειδή μας εμπιστεύονται ότι θα κάνουμε τα πράγματα σωστά από την αρχή.

Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα από την AgileBio, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της στη διεύθυνση www.labcollector.com/ . Οι ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης μπορούν να απευθύνονται στο marketing@agilebio.com

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα