Pariz, Francija in San Diego, Kalifornija (27. oktober 2016) - AgileBio, vodilni svetovni ponudnik orodij za sodelovanje, ki povečujejo raziskovalno produktivnost in sledljivost znanstvenih skupin v industriji in akademski sferi, ter Mind the Graph, vodilno podjetje na področju kreativnih infografik s področja znanosti o življenju, je danes napovedalo tehnološko partnerstvo in integracijo.
Partnerstvo zagotavlja nov vtičnik za znanstveno komunikacijo za elektronski laboratorijski zvezek LabCollector.

AgileBio napoveduje tehnološko partnerstvo in integracijo s podjetjem Mind the Graph

Elektronska laboratorijska beležnica (ELN), ki jo poznate, raziskovalcem omogoča dokumentiranje, deljenje in iskanje poskusov. Tako lahko vodje laboratorijev učinkoviteje upravljajo in spremljajo tekoče projekte v laboratoriju, ki so dostopni na spletu in se delijo med sodelavci. Ne le, da lahko komentirajo svoje poskuse, temveč tudi gradijo skupno mrežo skupnih virov (izmenjava poskusov, protokolov, reagentov in potrebščin, celičnih linij, primerjev itd.) in povezujejo svoje vzorce, reagente, celične linije, primerje in številne druge v njihov eksperimentalni kontekst.

Ker odločitve temeljijo na laboratorijskih informacijah, vam lahko zanesljiv sistem, ki služi kot skladišče laboratorijskih informacij, omogoči boljše in hitrejše sprejemanje odločitev. Skupaj z infografikami Mind the Graph lahko uporabniki sistema LabCollector ELN svojim sodelavcem posredujejo močna vizualna sporočila o svojih poskusih in njihovem vplivu.

Mind the Graph je spletna platforma, ki vam pomaga ustvariti slike profesionalne kakovosti z neverjetnimi ilustracijami, ki so jih naredili znanstveniki za znanstvenike. Infografike Mind the Graph omogočajo raziskovalcem, da posredujejo močna sporočila na plakatih, v člankih, predstavitvah in zdaj tudi v LabCollectorju ELN, s čimer povečajo prepoznavnost svojih raziskav. Mind the Graph ima ekskluzivno znanstveno vsebino na visoki ravni z več kot 3.000 znanstvenimi ilustracijami, če pa ne najdete tistega, kar iščete, lahko to preprosto naredite sami ali zaprosite za storitve na zahtevo.

Podjetji AgileBio in Mind the Graph verjameta, da bo to partnerstvo znanstvenikom prineslo učinkovita orodja, saj bo izboljšalo sodelovanje in komunikacijo v znanstveni skupnosti.

Pierre Rodrigues, ustanovitelj podjetja AgileBio, pravi: "Znanstveno sodelovanje je v središču rešitev LabCollector in Mind the Graph. Verjamemo, da je krepitev komunikacije in sodelovanja v laboratoriju z LabCollector ELN tisto, kar znanost potrebuje, partnerstvo z infografikami Mind the Graph pa bo omogočilo komunikacijo z močnimi vizualnimi orodji znotraj laboratorija in tudi zunaj njega, na vaših plakatih in predstavitvah.

"Fabricio Pamplona, ustanovitelj podjetja Mind the Graph: "Veseli smo, da smo lahko začeli z novo integracijo z LabCollectorjem, saj naša platforma prihaja tja, kjer jo potrebujemo. Naš vrednostni predlog je, da znanost postane bolj vizualna in manj zapletena.

Do zdaj so naše stranke uporabljale Mind the Graph za ustvarjanje grafičnih povzetkov in predstavitev, vendar resnično verjamem, da je lahko uporaben tudi v zgodnejših fazah raziskav, od laboratorijskih protokolov in shem poskusov. Z boljšim razumevanjem laboratorijskega protokola lahko prihranite čas in denar, ki ju v naših življenjih tako zelo primanjkuje.

Zato je to partnerstvo tako posebno."

O podjetju Mind the Graph

Mind the Graph je infografska platforma, ki študentom in profesorjem omogoča ustvarjanje privlačnih številk za njihove članke in razrede. Platforma združuje obsežno knjižnico znanstvenih ilustracij z intuitivnim spletnim vmesnikom. Uporabite Mind the Graph in ustvarite močne slike, ki bodo povečale prepoznavnost in razumevanje vaše znanosti širšemu krogu ljudi.

O podjetju AgileBio

AgileBio je vodilno podjetje na področju zagotavljanja orodij za sodelovanje, ki povečujejo raziskovalno produktivnost in sledljivost skupin znanstvenikov v industriji in akademski sferi. Poslanstvo podjetja AgileBio je razvijati prilagodljivo in inovativno programsko opremo, kot je naš glavni izdelek LabCollector, in tako raziskovalne skupine spremeniti v bolj agilne strukture. LabCollector je edinstvena intranetna programska oprema, ki omogoča centralizirano upravljanje vseh vaših laboratorijskih podatkov. Z uporabo LabCollectorja lahko laboratorijske ekipe izkoristijo prednosti učinkovite izmenjave informacij in dostopa do njih. Podjetje AgileBio gradi in uvaja tudi prilagojene in paketne rešitve IT, ki izpolnjujejo zahteve visoko konkurenčnih podjetij in laboratorijev. Naše stranke se vedno znova obračajo na nas, ker nam zaupajo, da bomo stvari že od začetka izpeljali pravilno.

Če želite spremljati najnovejše novice podjetja AgileBio, se prijavite na njihove e-novice na www.labcollector.com/ . Poizvedbe za medije lahko naslovite na marketing@agilebio.com.

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge