At være visionær handler meget mere om at tale visuelt, end du forestiller dig. Har du nogensinde prøvet at forklare en ny idé uden at give den en historie? Det lyder måske sjovtmen når vi forsøger at bringe noget nyt eller innovativt, lægger vi det i kontekst; vi forklarer det på en måde, så det påvirker folk omkring os. Har du nogensinde lagt mærke til det?

Hvad det kræver at være visionær

I videnskabVi vil alle gerne være visionære. Vi søger efter opdagelser og forfølger ubesvarede spørgsmål. Men der er én ting, vi ofte glemmer, og det er, at vi er nødt til at tænke visuelt for at være visionære.

Evan Sinar har arbejdet med flere virksomheder, og det er ikke kun et problem for forskere. Alle mennesker synes at kæmpe med at tænke visuelt. Men hvorfor er det sådan?

"Evnen til at visuel er at syntetisere og tydeliggøre tvetydige og uklare kompleks forretningskoncepter på en klar måde, så folk kan forstå, hvad der skal gøres fra nu af" Evan Sinar

Hvad det kræver at være visionær

Pointen er, at det ikke er nok bare at tale eller skrive om information. Ifølge Evan Sinar er vi også nødt til at omdanne information til en omfattende og overbevisende måde. Det betyder, at vi skal præsentere information visuelt - og være visionære.

Nogle eksempler på, hvordan man præsenterer information visuelt, er:

Iværksættere, forretningsfolk, lærere, forskere og, ja, videnskabsfolk bliver altid overvældet af mængden af ny information hver dag. For at kunne træffe de rigtige beslutninger er vi alle nødt til at kunne fortolke data. Visuel information kan hjælpe - meget.

I fremtiden vil vi stole på, at kunstig intelligens gør det hårde arbejde for os. Lige nu er vi stadig nødt til at finde ud af tingene selv.

Hvis du vil tage det første skridt, så tjek linket nedenfor:

Kilde https://goo.gl/pvbC9Bvisionær

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner