Visionäärinä oleminen on paljon enemmän visuaalista puhetta kuin kuvitteletkaan. Oletko koskaan yrittänyt selittää uutta ideaa antamatta sille tarinaa? Saatan kuulostaa hauska, mutta kun yritämme tuoda jotain uutta tai innovatiivista, laitamme sen osaksi konteksti; selitämme sen niin, että se vaikuttaa ympärillämme oleviin ihmisiin. Oletko koskaan huomannut sitä?

Mitä visionäärinä oleminen vaatii

Osoitteessa tiede, me kaikki haluamme olla visionäärejä. Etsimme löytöjä ja etsimme vastaamattomia kysymyksiä. Unohdamme kuitenkin yleensä sen, että ollaksemme visionäärejä meidän on ajateltava visuaalisesti.

Evan Sinar työskennellyt useiden yritysten kanssa, eikä tämä asia koske ainoastaan tiedemiehiä. Jokainen ihminen näyttää kamppailevan visuaalisen ajattelun kanssa. Mutta mistä se johtuu?

"Kyky visuaalinen kerronta on syntetisoida ja selventää epäselvä ja monimutkainen liiketoimintakonseptit selkeällä tavalla, jotta ihmiset ymmärtäisivät, mitä on tehtävä tästä eteenpäin" Evan Sinar

Mitä visionäärinä oleminen vaatii

Kyse on siitä, että pelkkä puhuminen tai tietojen kirjoittaminen ei riitä. Evan Sinarin mukaan meidän on myös muunnettava tieto kattavaksi ja vakuuttavaksi. Se tarkoittaa tiedon esittämistä visuaalisesti - ja visionäärinä olemista.

Esimerkkejä visuaalisesta esitystavasta ovat:

Yrittäjät, liikemiehet, opettajat, tutkijat ja tiedemiehet ovat aina hukkua uuden tiedon määrään joka päivä. Jotta voimme tehdä oikeita päätöksiä, meidän kaikkien on osattava tulkita tietoja. Visuaalinen tieto voi auttaa - paljon.

Tulevaisuudessa luotamme siihen, että tekoäly tekee kovan työn puolestamme. Tällä hetkellä meidän on vielä selvitettävä asiat itse.

Jos haluat ottaa ensimmäisen askeleen, tutustu alla olevaan linkkiin:

Lähde https://goo.gl/pvbC9Bvisionääri

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit