A fi un vizionar înseamnă mult mai mult decât vă imaginați. Ați încercat vreodată să explicați o idee nouă fără să-i oferiți o poveste? Poate sună amuzant, dar atunci când încercăm să aducem ceva nou sau inovator, îl punem în context; îl explicăm într-un mod care să aibă impact asupra oamenilor din jurul nostru. Ați observat vreodată acest lucru?

Ce este nevoie pentru a fi un vizionar

În știință, cu toții ne dorim să fim vizionari. Căutăm descoperiri și urmărim întrebări fără răspuns. Cu toate acestea, un lucru pe care îl uităm de obicei este că, pentru a fi vizionari, trebuie să gândim vizual.

Evan Sinar a lucrat cu mai multe companii, iar această chestiune nu este exclusivă pentru oamenii de știință. Fiecare persoană pare să se lupte cu gândirea vizuală. Dar de ce se întâmplă asta?

"Capacitatea narațiunii vizuale este aceea de a sintetiza și clarifica concepte de business ambigue și complexe într-un mod clar pentru ca oamenii să înțeleagă ce trebuie făcut de acum înainte" Evan Sinar

Ce este nevoie pentru a fi un vizionar

Ideea este că nu este suficient să vorbești sau să scrii informații. Potrivit lui Evan Sinar, trebuie, de asemenea, să transformăm informațiile într-un mod cuprinzător și convingător. Asta înseamnă să prezentăm informațiile în mod vizual - și să fim vizionari.

Câteva exemple de prezentare vizuală a informațiilor sunt:

Antreprenorii, oamenii de afaceri, profesorii, cercetătorii și, ei bine, oamenii de știință sunt mereu copleșiți de cantitatea de informații noi din fiecare zi. Pentru a lua decizii corecte, cu toții trebuie să fim capabili să interpretăm datele. Informațiile vizuale ne pot ajuta - foarte mult.

În viitor, ne vom baza pe inteligența artificială pentru a face munca grea în locul nostru. Deocamdată, încă trebuie să ne descurcăm singuri.

Dacă doriți să faceți primul pas, consultați linkul de mai jos:

Sursa https://goo.gl/pvbC9Bvizionar

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane