Att vara en visionär handlar mycket mer om att prata visuellt än vad du tror. Har du någonsin försökt förklara en ny idé utan att ge den en historia? Jag kanske låter rolig, men när vi försöker ta fram något nytt eller innovativt lägger vi det i sammanhang; vi förklarar det på ett sätt som påverkar människor omkring oss. Har du någonsin lagt märke till det?

Vad som krävs för att vara en visionär

I vetenskapVi vill alla vara visionärer. Vi söker efter upptäckter och driver obesvarade frågor. Men det vi oftast glömmer är att för att vara visionärer måste vi tänka visuellt.

Evan Sinar arbetat med flera företag och den här frågan är inte exklusiv för forskare. Alla människor verkar ha svårt att tänka visuellt. Men varför är det så?

"Förmågan hos visuell är att sammanfatta och klargöra tvetydiga och komplexa komplex affärsidéer på ett tydligt sätt så att människor förstår vad som behöver göras från och med nu" Evan Sinar

Vad som krävs för att vara en visionär

Poängen är att det inte räcker med att bara prata eller skriva information. Enligt Evan Sinar måste vi också omvandla information till ett omfattande och övertygande sätt. Det innebär att presentera information visuellt - och att vara en visionär.

Några exempel på hur man kan presentera information visuellt är

Entreprenörer, affärsmän, lärare, forskare och, ja, vetenskapsmän är alltid överväldigade av mängden ny information varje dag. För att kunna fatta rätt beslut måste vi alla kunna tolka data. Visuell information kan vara till stor hjälp.

I framtiden kommer vi att lita på att artificiell intelligens gör det hårda arbetet åt oss. Men än så länge behöver vi fortfarande ta reda på saker själva.

Om du vill ta det första steget, kolla in länken nedan:

Källa https://goo.gl/pvbC9Bvisionär

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar