Zoals u waarschijnlijk weet, hebben wij de grootste bibliotheek van nauwkeurige wetenschappelijke illustraties. We hebben nu meer dan achtduizend wetenschappelijke illustraties. Maar wist u dat elke illustratie zes verschillende versies heeft die u kunt gebruiken?

Capture4

Bovendien kun je het veranderen en de kleur gebruiken die je wilt.

voorbeeld_118328

Dit is een belangrijk hulpmiddel om hiërarchie aan te brengen in uw creaties. U kunt meer dan één illustratie gebruiken in uw grafische samenvatting, maar het is belangrijk te weten wat uw hoofdafbeelding is. Om dat te weten, moet je eerst weten wat je hoofdvraag is. Dat heb ik al uitgelegd in een ander artikel:

Het belang van verschillende stijlen

Het is voor ons erg belangrijk dat onze gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van onze functies. Zo zal uw grafische samenvatting er zeer professioneel en uniek uitzien. Naast onze tutorials beschikbaar op blog, hebben we een youtube kanaal met video tutorials en tips. We kunnen de video's over hiërarchie bekijken om beter te begrijpen hoe u illustraties kunt gebruiken om een georganiseerde stroom te creëren en de aandacht van uw publiek te trekken.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Dus als je je klaar voelt om het te proberen, kun je nu gratis beginnen! U kunt ons ook uw creatie sturen, zodat we kunnen zien hoe onze gebruikers genieten van Mind the Graph.

Last but not least, we staan altijd open om van u te horen! Voel je vrij om ons te bereiken en je feedback te sturen: contact@mindthegraph.com

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen